Skrev klubbhistorie da brødrene spilte elitehåndball! – ØIF Arendal

Skrev klubbhistorie da brødrene spilte elitehåndball!

Joda, det har vært brødre som har spilt sammen i Øyestad. Siste gang var sesongen 2009/10. Men det er så absolutt ikke hverdagskost. Familien Løvlie Simonsen skrev seg inn i klubbhistorien i oppkjøringskampen mot Runar!

ØIF Arendals nettredaksjon har fått vite om brødre som samtidig har akslet Øyestad-drakten i svunnen tid. Og utover sensommer, høst og vinteren har vi tenkt til å hente frem nettopp svunnet tid her på nettsidene. Vi skal skrive mye om historiene til dem som før har ført stafettpinnen frem til dagens elitesatsning i Sparebanken Sør Amfi.

Som for eksempel brødrene Johnsen, Harald og Knut Martin fra sesongen 2009/10. Og som vår eminente klubbhistoriker Sondre Paulsen gjør oss oppmerksom på – også brødrene Johnsen var venstre- og høyrehendte kantspillere!

Med et slik perspektiv er det ekstra moro når dagens ungdom også skriver historie. Slik som den spennende familien Løvlie Simonsen fra Saltrød gjorde i gårsdagens oppkjøringskamp mellom ØIF Arendal og Runar.

Les også: – To blad Løvlie Simonsen for Norge

Her kan du høre intervjuet med yngste mann, Sebastian Løvlie Simonsen, umiddelbart etter kampen. Ungfolen er født i 2004, har nettopp debutert på landslagstreninger for guttelandslaget og er spådd en lysende karriere om han selv er i stand til å ta ut det potensiale som omgivelsene ser.

Les også: – Konturene av noe stort i et totalhavari

Og det var noe skikkelig spennende over debuten til den uredde og yngste av brødrene Løvlie Simonsen.

Sebastian trikk-lobbet ballen over pannebrasken til en, for dagen, svært dyktig Runar-målvakt. Det ble gjennomført på en slik måte at «hele hallen» havnet fremme i skotuppene, måpende og med ett sukk som «junget» gjennom hele Sparebanken Sør Amfi.

Avslørt: – Her er hemmeligheten til familien Løvlie Simonsen

Bare så synd at skotuppen var hårsbredden for stor… akkurat denne første anledningen! Den første av mange er vi helt sikre på…

Bakgrunn: – Jeg er like god, nei bedre enn Sander

Redaksjonell anmerkning:
Vi hadde en tidlig versjon av saken uten brødrene Johnsen. Og vi takker Sondre Paulsen for historisk kvalitetssikring! Sondres gode pasning viser at det er viktig at vi får frem alle de gode historiske perspektivene utover sensommer, høst og vinter. Slik som vi har planlagt. Takk igjen Sondre!