– De forventer å vinne alle hjemmekamper – ØIF Arendal

– De forventer å vinne alle hjemmekamper

Det nærmer seg ny kamp. Denne gangen reiser ØIF Arendal til Framohallen for å spille mot FyllingenBergen.

Vi tok en prat med Mario Matic før avreisen til Bergen. Han er en av gutta i ØIF Arendal troppen som har spilt for vestlendingene i Framohallen. Han forventer en vanskelig bortekamp mot et tøft hjemmelag.

– FyllingenBergen er et veldig godt lag. De er i posisjon hvor de ser opp over tabellen og forventer å vinne alle kamper i hjemme Framohallen.

Er det noen vi burde passe ekstra godt på?

– Det er mange spillere jeg kan trekke frem, de er som sagt et godt lag. Vi har respekt for alle lag i serien, det samme gjelder FyllingenBergen. Men vi må fokusere på oss selv og tro på det vi gjør, så håper vi å ta poengene med hjem til Arendal.

Tenker du vi er favoritter?

– Tja, de er tøffe på hjemmebane. Kanskje en 60-40 prosent i vårt favør. Det blir vanskelig, men det er 2 poeng som er veldig viktig for oss. Vi må vinne for å henge med i toppen.

Klokken bikker 10:30 lørdag formiddag. Det er klar for avreise med ØIF Arendal bussen til Bergen. Mario setter seg inn sammen med resten av gutta. Nå venter det 9-10 timer tur over Haukeli før ØIF Arendal «lander» i vestlandhovedstaten. Der skal de bo på hotell for natten før de møter FyllingenBergen i morgen.

Vi ønsker gutta en god tur og lykke til i morgen.