– Det er litt vemodig å se gutta reise – ØIF Arendal

– Det er litt vemodig å se gutta reise

ØIF Arendal gutta er reist til Vestlandet for å møte FyllingenBergen. Det blir første gangen Trygve Røisland «mister» en ØIF Arendal kamp på mange år.

Trygve Røisland som er oppmannen i klubben, sto tidlig opp fredag morgen for å pakke sammen sakene som ØIF Arendal gutta skulle ha med seg til Bergen. Det er han som har orden på det meste. Draktene er vasket og sortert, drikkeflaskene er kommet om bord og Select håndballene til oppvarmingen er lagt inn i bagasjeluken på ØIF Arendal bussen.

Som alltid så var han i godt humør, men denne borteturen var ikke som andre borteturer for Trygve. For han har vært med på det hele, alt i fra Bodø til europeiske bortekamper som for eksempel i Russland. Men ikke denne gangen. Når ØIF Arendal gutta satt seg i bussen og reise til Vestlandet, så var det uten den joviale Trygve om bord.

Like etter at ØIF Arendal bussen reiste fredagen morgen så sa han…

– Jeg kjenner litt på følelsene nå. Det er faktisk vemodig at jeg ikke er med til Bergen. Bare se her, se på armene mine. Sier Trygve mens han peker på armene. Han står der med gåsehud langt opp over skuldrene og en skjønner at det er en mann som er berørt over å se «gutta sine» reise uten han.

Bakgrunnen for at Trygve ikke reiser er at han har fått medisinsk anbefaling om å ikke dra til Bergen slik situasjonen rundt covid-19 er i vestlandshovedstaten.

LES OGSÅ: Kampen i kampen: Han har 3 strake sesonger i Champions League!

Heldigvis trøster han seg med at det er flere som er i samme situasjon.

– Ja, vi var et par stykker som ikke reiste. Vi tenkte å samles for å se kampen på TV. Det blir nok veldig rart, ettersom jeg ikke har sett en ØIF Arendal kamp på TV på mange, mange år.

han fortsetter…

– Jeg vil nok reise meg opp og klage litt på en dommeravgjørelse underveis, selv om jeg nå ikke sitter på benken, ler Trygve.

– Forhåpentligvis kommer gutta hjem med 2 poeng og er klar for en ny treningsuke på parketten i Sparebanken Sør Amfi, for disse gutta betyr mye for meg, avslutter han.