ØIF Arendal har bare tapt en kamp siden sist man møtte Fyllingen – for ett år siden! – ØIF Arendal

ØIF Arendal har bare tapt en kamp siden sist man møtte Fyllingen – for ett år siden!

Det er ett år siden ØIF Arendal tapte både NM-kamp i Sparebanken Sør Amfi og seriekamp i Bergen mot Fyllingen. Men siden den gang har ØIF Arendal kun tapt en eneste seriekamp!

Dersom ØIF Arendal ikke taper en eneste kamp frem til 8. desember har det gått fantastiske ett år uten et eneste tap! Her er kampene som skal spilles frem til 8. desember:

20. september, Fyllingen i Bergen
27. september, KRS Topphåndball i Arendal
4. oktober, Drammen i Arendal
14. oktober, Runar i Sandefjord
18. oktober, Fjellhammer i Arendal
25. oktober, Viking i Stavanger
1. november, Kolstad i Arendal
22. november, Halden borte
29. november, Sandefjord i Arendal
6. desember, Nærbø borte

I tillegg både må det og kan det komme flere NM-kamper om det utrolige målet skal nås!

Det er seriekampen borte mot Haslum den 8. desember 2019 som står som ØIF Arendals eneste tap siden sist man møtte Fyllingen! Ellers har man altså ikke tapt! En helt utrolig flott prestasjon!

De fleste husker nok godt fjorårets serieåpning. Den var ikke god. Tap hjemme mot Haslum i serieåpningen. Tap borte mot Bækkelaget i andre kamp. Seier mot Follo hjemme. Og deretter to tap mot Fyllingen. Ett i NM og bortekampen i serien. Men siden den gang har altså våre gutter klart den utrolige prestasjon å bare tape en eneste gang.

Faktum er at om gutta hadde slått eller spilt uavgjort mot Haslum 8. desember 2019, så ville uavgjort eller seier i Bergen på søndag medført at ØIF Arendal hadde gått ett år uten tap dersom man slår KRS Topphåndball i NM neste søndag! Så fantastisk er prestasjon som ligger bak oss!