– Et fantastisk arrangement – ØIF Arendal

– Et fantastisk arrangement

I dag arrangerte ØIF Arendal en stor golfturnering med alle sponsorer og samarbeidspartnere på Arendal & Omegn golfklubb. Selv med dårlig vær så ble arrangement en kjempe suksess!

Det var riktig nok knyttet stor spenning til været når ØIF Arendal i dag skulle arrangere golfturnering sammen med alle klubbens sponsorer og samarbeidspartnere. Heldigvis så skulle værgudene vise seg å være på vår side denne ettermiddagen.

For dagens turneringen kan en på mange måter kalle en suksess, for det var en herlig stemning rundt om på de ulike aktivitetene og banene.

På forhånd så kunne man melde seg på i 3 kategorier.

– Hovedbane med 18 hull
– Introduksjonskurs m/ Kortbane + fotballgolf
– Fotballgolf

Det var en god gjeng som skulle begi seg ut på hovedbanen og konkurrere om det gjeveste troféet, men det var også en god del som hadde valgt introduksjonskurset med kortbanespill + fotballgolf, og det var på sistnevnte kategori folk overrasket mest.

For i løpet av dagen var læringskurven bratt og flere var svært begeistret for golfen, og ved flere anledninger kunne en høre at folk koste seg og skrøt av arrangementet og sporten.

Etter flere timer på banen så trakk flere og flere seg inn i varmet og gjorde seg klar til «premiesermoni». Her hadde flere av sponsorene vært med å bidra til premier, slik at stortsett alle deltakere skulle få med seg premie eller to hjem.

Men det var nok først og fremst de unike «ØIF Arendal golfturnerings trofeene» som ble siklet mest etter. Riktig nok var det kun topp 3 innenfor hver kategori som ville stikke avgårde med edel metall.

Slik så premiebordet i den store golfturneringen ut.

Vinnerne i de forskjellige kategoriene var:

Fotballgolf

  1. Kjell Inge Askeland / Agdersveis AS
  2. Cecilie Johansen Sandåker / ASKO Agder
  3. Rune Aarrestad / Norac

Kortgolf + Fotballgolf

  1. Bård Sterk-Hansen / Arendal Fotball
  2. Eirik Kristiansen / Arnas
  3. Mario Matic / ØIF Arendal

Hovedbane

  1. Kristian Berndtsson / ØIF Arendal
  2. Sverre Knutsen / Arendal BY
  3. Andreas Frivold /Afiber.no

Det var noen glade vinnere, som alle fikk hver sin prestisjefylte pokal til minne for den 1. ØIF Arendal golfturneringen… Og flere skal det bli, for like etter arrangementet så lovet arrangement ansvarlig i ØIF Arendal, Per Carsten Michelsen at en allerede skulle krysse av i kalenderen for neste turneringen. Eksakt datoen sa han ikke noe om, men lovet at det skulle arrangeres så fort varmen og solen er tilbake!

Vi vil til slutt takke alle sponsorer og samarbeidspartnere for et flott arrangement. I tillegg ønsker vi å takke vår nye partner Arendal & Omegn golfklubb for muligheten til å arrangere et slikt arrangement. Ny turnering vil som sagt allerede komme til våren, så nå er det bare å legge seg i hard trening!