JØRGENSEN HOFSTØL: -Magnus er brikken som gjør troppen mer komplett – ØIF Arendal
Andre Jørgensen Hofstøl

JØRGENSEN HOFSTØL: -Magnus er brikken som gjør troppen mer komplett

ØIF Arendals hovedtrener André Jørgensen Hofstøl beskriver Magnus Søndenå som en vinnerskalle.

Andre Jørgensen Hofstøl er naturlig nok fornøyd med ØIF Arendals siste signering, Magnus Søndenå.

– Magnus er brikken som gjør troppen mer komplett. Han er en vinnerskalle som besitter mye erfaring og som kan avgjøre kamper til vår favør. En spennende spiller, med mange gode år foran seg, sier Jørgensen Hofstøl.

Bakspiller
Søndenå var primært bakspiller i de fire sesongene han spilte i Haslum. I Ribe-Esbjerg var han primært bakspiller. Han var også kantspiller på det norske landslaget.

Magnus Søndenå, her avbildet i Haslum-trøya i Sparebanken Sør Amfi for fire år siden. Søndenå har nå skrevet under en 2-årskontrakt med ØIF Arendal.

– Magnus er en spiller med internasjonal erfaring som er godt motivert for rollen her i ØIF Arendal. Han er en spiller som kan bekle tre posisjoner, men vi ser for oss at han kommer til å bli trent og integrert inn som en ren bakspiller. En anvendelig spiller, sier Jørgensen Hofstøl.

Signeringen av Søndenå, den danske forsvarsgeneralen Frederik Børm (Istres Provence) og den kroatiske målvakten Ivan Eres (Fuchse Berlin/Wilhelmshavener) viser at ØIF Arendals status.
– At Magnus ønsker å spille for oss viser at vi er en attraktiv klubb, avslutter en fornøyd André Jørgensen Hofstøl.

Magnus Søndenå ankommer Arendal denne uka og blir med i oppkjøringen som starter med fysiske tester på Atletica i Sparebanken Sør Amfi kommende onsdag.