SISTE: Magnus Søndenå klar for ØIF Arendal – ØIF Arendal

SISTE: Magnus Søndenå klar for ØIF Arendal

Magnus Søndenå er klar for ØIF Arendal. 29-åringen, som har 13 landskamper for Norge, kommer fra den danske eliteserieklubben Ribe-Esbjerg.

Søndenå gikk sin håndballskole i Sandefjord, med trenerkrefter som Øystein Havang og Roger Kjenndalen i barne- og ungdomsårene. Siden flyttet han til Oslo og meldte med tiden overgang til Fjellhammer (1.divisjon), Follo HK og siden fire sesonger i Haslum. Mot slutten av denne perioden markerte han seg for alvor foran den norske håndballpublikummet, da han fortsatte med å løpe inn mål – denne gangen med flagget på brystet.

Deretter meldte han først overgang til det danske millionsluket HC Midtjylland. Klubben, som hentet lenge hadde en solid tropp – med spillere som Eivind Tangen og vår egen Lars H. Jakobsen i stallen, sto i fare for å bli slått konkurs utover 2018. Dermed ble hans kontrakt terminert før den i det hele tatt hadde begynt.  Ballkunstneren ble kort tid etter hentet av nettopp eliteserieklubben Ribe-Esbjerg, der han startet med å løpe inn mål etter mål i den blå drakta.

Nå vender den den venstrehendte spilleren hjem til Norge og ØIF Arendal, etter tre år i Danmark. Søndenå kan bekle rollen som midtback, høyreback og høyre kant. Søndenå har skrevet under en 2-årskontrakt med ØIF Arendal.

Vi ønsker Magnus Søndenå velkommen til ØIF Arendal!

NB: Nettredaksjonen kommer om få minutter tilbake med et større intervju med vår nye allrounder, samt intervju med hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.