– Jeg er meget tilfreds med Søndenå – og guttas resultater generelt – ØIF Arendal
Nyvervelsene Magnus Søndenå (f.v), Ivan Eres (nr. 2 fra venstre) og Frederik Børm (helt til høyre) møtte den nye lagkameratene for første gang på torsdagens test-dag. Ellers er William Fiala Gjermundes (nr. 3 fra venstre), Frederik U. Venemyr (foran Gjermundnes), Richard Lindstrøm, Kristijan Jurisic og Magnus Tveitdal Olsen på bildet.

– Jeg er meget tilfreds med Søndenå – og guttas resultater generelt

Det er fysisk trener Hans Olav Uldals dom etter den andre og siste test-dagen i styrkerommet og på løpsbanen, før hovedtrener André Jørgensen Hofstøl overtar i dag. Sjekk topp 3 og hvilke spillere som leverte best i de ulike øvelsene!

Nyvervelsene Magnus Søndenå (f.v), Ivan Eres (nr. 2 fra venstre) og Frederik Børm (helt til høyre) møtte den nye lagkameratene for første gang på torsdagens test-dag. Ellers er William Fiala Gjermundes (nr. 3 fra venstre), Frederik U. Venemyr (foran Gjermundnes), Richard Lindstrøm, Kristijan Jurisic og Magnus Tveitdal Olsen på bildet.

Sjekk resultatene nederst i artikkelen. Du også se videoer av flere spillerne som var i aksjon torsdag.

– Rent generelt synes jeg flere presterer bra. De nye spillerne er akkurat ankommet og de få gangene vi har hatt skader i forbindelse med testing tidligere, så har det det ofte vært faktorer som reise, flytting og omstilling som høyst sannsynlig faktor i retrospektiv, forklarer fysisk trener Hans Olav Uldal.

Derfor lot jeg det være opp til hver av de nye hvilke linje og hvor komfortable de var med å gjøre testen. Uansett, så var Magnus’ (jour.anm: Søndenå) førsteinntrykk av det solide slaget, mener Uldal som i går kveld var ferdig med å analysere nivå, fremganger etter onsdagen og torsdagens tester.

William Fiala Gjermundnes, knebøy.

For torsdagen inneholdt like mye kvalitet som den første delen av spillergruppa leverte onsdag denne uka.

https://arendal.nth.webcore.no/2021/07/21/fremgang-fremgang-fremgang/
Jakob Lorentzen tar knebøy. Lagkompis William Fiala Gjermundnes sikrer bak.

Ellers trekker Uldal frem Jakob Lorentzen, Fredrik U. Venemyr og Sondre Paulsen som generelt solid.
– De leverer gode tester. Ellers er det verdt å merke seg at – og ikke minst gledelig at Kristijan Jurisic virker til å være helt restituert etter tidligere kneproblematikk, fortsetter Uldal.

– Men, det er viktig å presisere at jeg er meget fornøyd etter de to test-dagene sett under ett. Nå skal jeg sette meg ned i ro og mak og analysere og kna litt i dette materialet. For det som er viktig er at fremgangen vi jakter på, skal være relatert til det gutta trenger når alt skal avgjøres på 20×40 meter ute på parketten, sier den tidligere OL-utøveren i ti-kamp videre.

Her er resultatene:

Knebøy:
1. Jakob Lorentzen, 165 kg
2. Sondre Paulsen, 160 kg
3. Kristijan Jurisic 155 kg

Benkpress:
1. Magnus Søndenå, 130 kg
2. Jakob Lorentzen, 125 kg
3. Sondre Paulsen / William Fiala Gjermundnes, 120 kg

En anekdote er at vår nye forsvarsgeneral Frederik Børm løftet 8 repetisjoner på 120 kg, men testet ikke makskapasitet.

Frivending:
1. William Fiala Gjermundnes, Fredrik U. Venemyr og Jakob Lorentzen , 115 kg
2. Magnus Søndenå, 105 kg
3. Sander Simonsen/ Olaf R. Hoffstad, 100 kg

Seal Row:
1. Jakob Lorentzen / Kristijan Jurisic, 105 kg
2. Richard Lindstrøm, 98 kg
3. William Fiala Gjermundnes, 95 kg

Geysir tempo (8x80m):
1. Olaf R. Hoffstad, 2.03,1 min
2. Magnus Søndenå, 2.03,5 min
3. Sondre Paulsen, 2,10,9 min

Oppkjøringens første håndballøkt starter i Nedeneshallen i formiddag. Da står føring av treningsdagbøker – etter Olympiatoppens krav – på timeplanen for ØIF-gutta. Vi kommer tilbake med bilder fra dagens trening utover dagen.