Fremgang, fremgang, fremgang! – ØIF Arendal

Fremgang, fremgang, fremgang!

Egentlig burde denne overskriften hatt fremgang lagt til ytterligere to ganger. For fysisk trener Hans Olav Uldal er storfornøyd med resultatene som den første delen av spillergruppa, som ble re-testet i styrke og løp i dag.

– Om jeg skal summere opp disse fem: meget solid og fremgang i det meste, sier en fornøyd Hans Olav Uldal.

Lars Jakobsen (f.v), Olaf R. Hoffstad, Sander L. Simonsen, Fredrik U. Venemyr og Sondre Paulsen var i den første gruppen som ble re-testet av fysisk trener Hans Olav Uldal etter ferien.

Program
For da deler av troppen ble testet i sommervarmen var det en tilfreds fysisk trener som kunne oppsummere. For det er alt annet enn tre uker med slaraffenliv ØIF-troppen har gjennomført i pausen fra fellesstreninger. Uldal hadde på forhånd forventet fremgang. Rundt halve troppen gjennomførte et solid test-program i dag.
– Olaf R. Hoffstad og Sander Simonsen kom for første gang over 100 kg i frivending fra heng. Fremgang, forteller Uldal til oifarendal.no.

Perset
Kantspiller Fredrik U. Venemyr perset med 115 kg. Unggutten ble trukket av Uldal etter testene i slutten av juni – eller før ferien om man vil. Det var tydelig at gutten med «den største kraftpakka» da, heller ikke har latt sørlandsommeren ta overhånd. Troppens mer erfarne herremenn, Lars Jacobsen og Sondre Paulsen, har også vist at sommer betyr trening.
– Lars og Sondre forbedret resultatene med 6-7 sekunder på løpstesten. Veldig solid, melder Hans Olav Uldal.

I morgen skal den andre gruppa i aksjon. Vi kommer tilbake med en fyldig reportasje når de samlede resultatene og når vår fysiske trener har fått oppsummert og analysert re-testen i sin helhet.