– Han er det vi på Sørlandet kaller hel ved – ØIF Arendal
logo

– Han er det vi på Sørlandet kaller hel ved

Tidligere i dag ble det kjent at Olaf Richter Hoffstad har skrevet ny kontrakt med ØIF Arendal. André Jørgensen Hofstøl omtaler venstrekanten som en kontinuitetsbærer.

– Vi er veldig fornøyd med at klubben og Olaf er blitt enige om en ny kontrakt. Han har fine verdier som passer fint og styrker treningskulturen vår. Dette er en god dag for ham og for klubben, mener hovedtrener André Jørgensen Hofstøl om den ferske signeringen.

Olaf R. Hoffstad kom til ØIF Arendal i 2018. I dag ble det klart at vestfoldingen forlenger kontrakten ut 2022/2023- sesongen.

Kontiunitetsbærer
Hoffstad kom fra Sandefjord i 2018 og ble seriemester på første forsøk i ØIF Arendal. Hoffstad har også vært tatt ut på rekruttlandslaget i perioden og flere ganger vært på månedens lag i Rema 1000-ligaen.
I den amputerte fjorårssesongen scoret den ambisiøse elektronikk-studenten ved UIA 55 mål på 12 kamper. Denne sesongen har han scoret 65 mål og er med det ØIF Arendals mestscorende så langt i 2021/2022-sesongen.
– Olaf er blitt en kontinuitetsbærer i ØIF Arendal. Hver dag viser han en solid treningsvilje og seriøsitet. Han besitter en kompetanse vi er glad for å ha med videre, fortsetter Jørgensen Hofstøl.

Ikke godt nok
Den opprinnelige Sandefjords-mannen betegnes som en av Norges beste venstrekanter av Jørgensen Hofstøl. Hovedtreneren mener likevel at han potensial er ikke utnyttet til det fulle denne sesongen.
– Bakspillerne har ikke vært gode nok til å sette ham i gode scoringsposisjoner denne høsten, men utover det har han generelt levert varene slik jeg forventer. Samtidig har Olaf enda mer å gå på fremover. Han må også utvikle skuddteknikken videre, men dette er arbeid som foregår kontinuerlig. Olaf er ekstremt dedikert i alt han gjør og har fokus på. Det var veldig fint å få landet avtalen med ham, slik at vi kan bygge laget videre rundt ham og de andre kontinuitetsbærerne som er i troppen. Olaf er det vi på Sørlandet kaller hel ved, avslutter André Jørgensen Hofstøl overfor oifarendal.no.