God stemning på årets første trening! – ØIF Arendal

God stemning på årets første trening!

Om nøyaktig én måned starter ØIF Arendal vårsesongen hjemme mot Tønsberg Nøtterøy. Tirsdag møttes spillerne hverandre igjen etter to ukers pause.

Kristijan Jurisic og Sondre Paulsen var glade for å se hverandre igjen etter pausen. 2022 ble åpnet med noen gode smil! Men i resten av januar blir et blodslit.
https://arendal.nth.webcore.no/2022/01/04/thysted-dette-har-jeg-ventet-pa-i-over-et-halvt-ar/

For godt humør er alltid en ingrediens som må være på plass når resultater og poeng skal jaktes. De to overevnte herremenn var ikke de eneste som hadde smilet på plass i Sparebanken Sør Amfi da troppen igjen tirsdag igjen var samlet, etter å ha vært fra hverandre siden Kolstad-kampen tre dager før julaften. Den første treningsøkta etter pausen ble som vanlig av det harde slaget, med fysisk trener Hans Olav Uldals som sjef for de fysiske testene.

Her er Jurisic, Richard Lindstrøm og Olaf R. Hoffstad på plass da de fysiske testene ble gjennomført.

For når Norges håndballandslag skal kjempe om medaljer og ære i det kommenede europamesterskapet i Slovakia/Ungarn om en drøy uke, blir det alt annet enn ferie for et ØIF Arendal som jakter revansj etter en varierende høstsesong. I januar venter et tøft treningsprogram og treningskamper for ØIF Arendals spillere frem til Nøtterøy Tønsberg – for øvrig i gryende poengform – gjester Arendal fredag (!) 4. februar til.

Og det beste av alt? Gutta er endelig i gang igjen! Det er til å bli glad av! Bare spør Sondre Paulsen og Kristijan Jurisic!