Bema fortsetter som ØIF-partner – ØIF Arendal

Bema fortsetter som ØIF-partner

Lysten til å bli med på et lokalt idrettseventyr ble avgjørende.

Helge Nor hos Bema AS i Grimstad har re-signert samarbeidsavtalen med ØIF Arendal.


– Vi heier på lokale idrettseventyr og gleder oss sammen med ØIF Arendal og deres resultater. Vi ønsker at eventyret skal fortsette og er med videre, fastslår sponsoransvarlig Helge Nor hos Bema AS i Grimstad om avtalen som nylig ble re-signert.

Halvt århundre
Bema har i over 50 år vært tilbyder av bildeler og utstyr og er kjent som en god samarbeidspartner med et bredt og dypt varelager, god support, gode betingelser og god teknisk innsikt. Bedriften feiret i 2018 50-årsjubileum. Bedriften har i dag rundt 40 ansatte i Grimstad. I tillegg kommer ansatte i Oslo-avdelingen samt distriktsrepresentanter rundt om. Bedriftens produktansvarlige har lang erfaring og innehar spisskompetanse på hver sine felt, som bilstereo, batterier, startere/dynamoer, reservedeler og alt biler og kjøretøy måtte behøve.

Og vi er glad for at en tradisjonsrik bedrift som Bema ønsker å skape langvarige tradisjoner på håndballbanen! Velkommen på laget! Igjen!

PS: Sjekk https://www.bema.no/