Gravde kjelleren tom – satt klubbrekord – ØIF Arendal

Gravde kjelleren tom – satt klubbrekord

Magnus Søndenå måtte ekstra langt ned i kjelleren for å ta lagkompisens rekord og samtidig sette klubbrekord.

Magnus Søndenå satt onsdag ny klubbrekord.

-Smertefullt. Kjelleren var ikke dypere, gliser Magnus Søndenå vel vitende om at han nå er best gjennom tidende i ØIF Arendal.

Geysir
For Magnus Søndenå har ikke lagt på latsiden i høst selv om skulderoperasjonen har satt ham ut av spill. Høyrebacken har vært observert i tide – og nærmest i utide – til beinhard egentrening i Sparebanken Sør Amfi og på Atletica. Onsdag beviste han til de grader at strukturert trening i stort monn nytter. Det var på den såkalte geysir-testen at Søndenå satt ny klubbrekord i skarp konkurranse med Olaf R. Hoffstad. Fysisk trener Hans Olav Uldal opplyser til oifarendal.no at Hoffstad har blitt klokket inn på 2 minutter og 2 sekunder flere ganger tidligere. Onsdag ble Hoffstad klokket inn på 2.03. Søndenå ble klokket inn på 2.01,9.
– Kollektivt leverte spillergruppa samlet en av de beste gjennomføringene, sier en tilfreds Hans Olav Uldal.

Ikke for utrente
Geysir-testen er naturlig ikke en hobby-syssel for menigmann: Spillerne skal først løpe 40 meter rett frem, vender opp etter 40 meter og løpe 30 meter før man rygger de siste 10 meterne baklengs. Denne øvelsen gjentas 8 ganger, slik at den totale lengden på øvelsen er 640 meter. Geysir-testen, som de øvrige testene i Uldals test-batteri, følger landslagets test-apparat.
– Litt ekstra deilig å sette Olaf på plass og godt å se at jeg er i rute fysisk, sier Søndenå som ikke legger skjul på at det er deilig å være best – særlig tidelen foran Hoffstad som begge er vokst opp i Sandefjord.
– Nye, små steg er det vi jakter på her eneste dag. Det var morsomt å se de to gutta i aksjon. En god kniving mellom sandefjordingene, avslutter Uldal.

Dermed er det bare å jakte nye rekorder. For kjenner vi vår joviale, skulderskadde bakspiller rett har han ikke tenkt å gi slipp på den ferske klubbrekorden med det første.