– Fordelen er at vi kan tømme oss helt – ØIF Arendal

– Fordelen er at vi kan tømme oss helt

Det er to lag i flytsonen som møter hverandre i Kolstad Arena i morgen tirsdag.

Jørg William FIala Gjermundnes og ØIF Arendal spilte 32-32 mot Kolstad på hjemmebane i oktober. I morgen møtes lagene i Trondheim. Her er det forøvrig Gabriel Setterblom som prøver å stoppe Fiala. Setterblom blir en viktig mann å stoppe i morgen, ettersom han har scoret 98 mål så langt denne sesongen.

– I denne kampen kan ofre alt vel vitende om at det er ferie når dommeren blåser av kampen. Jeg gleder meg, sier en mer enn kampklar Jørg William FIala Gjermundnes overfor oifarendal.no dagen før årets siste håndballkamp.

Rammer
Som kjent spilles kampen i praksis for tomme tribuner i Trondheim. Dermed får ikke hjemmelaget fordelen av et tallrikt og solid publikum i egen storstue. Dog, støtten fra hjemmepublikummet hjalp ikke da lagene møtte hverandre i kvartfinalen i NM i september samme sted. Da vant ØIF Arendal 30-28 etter en solid gjennomføring i trønderhovedstaden. I Sparebanken Sør Amfi hadde ØIF Arendal kontroll på Sander Sagosens kommende klubb, men en kombinasjon av tekniske feil og et Kolstad-lag på poengjakt gjorde at det ble uavgjort 32-32. Begge lagene møter til kamp med en viss flyt. Kolstad kommer til kampen med to strake seire, deriblant en sterk borteseier mot Runar lørdag kveld (37-29) og storseier mot Halden (44-34). ØIF Arendal kommer også til kampen etter to forløsende seire mot Sandefjord (30-25) og Bergen (36-30).
– Vi må som vanlig være hundre prosent påskrudd og klare for kamp. Vi må holde oss til konseptet i forsvar og løpe inn enkle mål. Fordelen med denne kampen er at vi kan tømme oss helt, sier Fiala Gjermundnes.

Go’følelse
ØIF Arendals unge bakspiller har variert i prestasjonene – som resten av laget – denne høsten. Mot Bergen onsdag kveld satt inn seks mål.
– Alltid deilig å sitte igjen med en god følelse etter en kamp så tar jeg med inn mot Kolstad. Jeg er klar for gi alt! lover Fiala Gjermundnes som har hamret inn 55 mål for ØIF Arendal i Rema 1000-ligaen så langt.

Kampen mellom Kolstad og ØIF Arendal har avkast klokken 18:00. Kampen kan ses på Direktesport.