SISTE: Nå er cupfinaledatoen berammet! – ØIF Arendal

SISTE: Nå er cupfinaledatoen berammet!

I dag ble det klart at cupfinalene blir spilt i Nye Jordal Amfi i mai.

Kristijan Jurisic og ØIF Arendal møter Elverum i cupfinalen 14. mai i nye Jordal Amfi i Oslo. Her er Jurisic avbildet i semifinalen borte mot Fjellhammer i november. Foto: Harald Grundel/Fjellhammer

Det har Norges Håndballforbund bestemt, etter at cupfinalen først ble flyttet fra Oslo Spektrum (29.12) og videre til Nadderud Arena grunnet nye restriksjoner. I går kom avgjørelsen om at cupfinalen ble utsatt til våren. Idag kom beskjeden om at de fire cupfinalen etter planen spilles samlet i Oslos nye storstue lørdag 14. mai.

Nye Jordal Amfi sto ferdig i 2020. Håndballforbundet opplyser at dagens arena har en kapasitet på 5300 tilskuere.
– Vi gleder oss stort til å spille håndball i Oslo kommunes nye storstue. Det har vært et mål for oss lenge, og nå byr muligheten seg. Jordal Amfi byr på topp moderne fasiliteter for både lag, spillere og publikum, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud til handball.no fredag ettermiddag.
Norges Håndballforbund opplyser også på sin hjemmeide at de vil komme tilbake med informasjon om billettsalg på et senere tidspunkt.
Tertnes – Aker (J20), Charlottenlund – Melhus (G20), Molde – Vipers (kvinner) og ØIF Arendal – Elverum (menn) er de fire cupfinalene som skal spilles.

Så får vi bare håpe at den store kampen mot pandemien er avgjort før mai.

NB: ØIF Arendal spiller sin siste kamp i 2021 borte mot Kolstad kommende tirsdag!