– Innstillingen var ikke god nok. Da blir jeg forbanna! – ØIF Arendal

– Innstillingen var ikke god nok. Da blir jeg forbanna!

Kristijan Jurisic leverte en solid førsteomgang. Etter hvilen slapp spillerne seg ned. Det gjorde supermålvakten forbanna.

Kristijan Jurisic reddet 34% av skuddene som kom i kveldens seier mot Bergen. Ett mål scoret han også.

– Det må aldri være tvil om at vi har lyst til å vinne. Et lite stykke ut i andreomgang måtte jeg kraftig beskjed til gutta foran meg om hva jeg syntes. Det er jobben min. Når folk etterlyser vinnervilje, må vi vise både oss og alle andre at vi vil vinne. Det gikk bedre på slutten og vi vant greit, sier Jurisic som leverte en solid førsteomgang med hele 44% redninger i kampen som endte med 36-30 seier til ØIF Arendal.

Slapp seg ned
Etter hvilen klarte ikke Jurisic og holde samme redningsprosent, men spilte seg stort opp på slutten av kampen. Han endte med en redningsprosent på respektable 34%.
– Det er frustrerende at vi ikke holder samme nivå i andre omgang som vi hadde i første omgang. Kampen blir ikke slik vi så for oss før det løsnet helt mot slutten, men vi vinner og det er jeg alltid fornøyd med, smiler målvakten som for to uker siden ble pappa for første gang.

Føler med
Jurisic har tidligere voktet målet for forløperen til kveldens gjester, Fyllingen Bergen. Han erkjenner at han har medfølelse for gameklubben og deres streben etter å klatre på tabellen. Bergen ligger helt sist.
– Det er selvsagt bra for meg og ØIF Arendal at vi vinner, men det er ikke hyggelig å se gamleklubben sliter som de gjør. De må selv snu trenden, men de har mange gode spillere som kan finne ut av dette, mener Jurisic.
Bergen eller ei – tirsdag venter Kolstad i Trondheim.
– Mye tyder på at de er form slik de tydeligvis må ha spilt mot Halden i kveld, sier han og sikter til trøndernes 44-34 seier på hjemmebane i kveld.
ØIF Arendal hadde god kontroll på Kolstad i kvartfinalen i NM tidligere i høst. I hjemmekampen i Rema 1000-ligaen mot samme lag hadde ØIF Arendal lenge kontroll, men slapp Simen Lyse & co inn i kampen igjen. Den kampen endte uavgjort.
– Vi må sy sammen forsvaret enda bedre, gjøre de dårlige periodene kortere og fortsette med å vinne, mener han.
– Litt deilig å vinne var det vel?
– Alltid, smiler Kristijan Jurisic.