Kan Kenny Ekman & co stoppe midtukens 18-målsscorer? – ØIF Arendal

Kan Kenny Ekman & co stoppe midtukens 18-målsscorer?

Det er full runde i Rema 1000-ligaen i ettermiddag. I Sandefjord kan det bli underholdende når høstens to toppscorerer braker sammen.

Kenny Ekman og Runar spiller mot Kolstad i dagens Rema 1000-ligarunde. Her gir den tidligere ØIF Arendal-spilleren lagkompis Joachim S. Christensen klar beskjed om å roe seg ned under kampen mot ØIF Arendal for tre uker siden.

Det er mange interessante oppgjør i lørdagens serierunde i Rema 1000-ligaen, som dessverre går for – i praksis – tomme tribuner rundt om. Oppgjørene som har mest betydning for ØIF Arendals del er Runar-Kolstad og Nærbø-Fjellhammer.
I midtuken mistet Runars Christoffer Rambo førsteplassen på toppscorerlista da Kolstads Simen U. Lyse satt inn hele 18 (!) mål hjemme mot Halden. Klokken 16 barker Kenny Ekman og Runar sammen mot Lyse og Kolstad. Kolstad er for øvrig ØIF Arendals siste motstander før EM-pausen. Kolstad – ØIF Arendal spilles kommende tirsdag.

Samtlige kamper kan ses på Direktesport (krever abonnement):
Kl. 15.00 Halden – Tønsberg Nøtterøy
Kl. 15.00 Drammen – Bækkelaget
Kl. 15.30 Nærbø – Fjellhammer 
Kl. 16.00 Runar – Kolstad
Kl. 17.00 Elverum – Sandefjord
Kl. 18.00 Kristiansand Topphåndball – Haslum

Om du ikke kan vente på VM-finalen mellom Norge og Frankrike som spilles søndag, kan man også sveipe innom tysk håndball på Viaplay i kveld.

Kl. 20.30 Rhein-Neckar Löwen – TuS N-Lübbecke
Kl. 20.30 Handball Sport Verein Hamburg – TSV Hannover-Burgdorf