MONSTEROMGANG: – Sykeste jeg har sett – ØIF Arendal

MONSTEROMGANG: – Sykeste jeg har sett

Håndballjentene leverte tidenes monsterovergang i finalen mot Frankrike i kveld. Dermed er Norges verdensmestere for første gang siden 2015.

Etter 28 minutters spill sto det 16-10 favør Frankrike på måltavla i Spania i kveld. Tre minutter inn i andre omgang sto det 16-16 (!) på tavla. Norge, anført av en strålende bakspillertrio, Nora Mørk, Henny Reistad og Stine Bredal Oftedal – samt en målvakt som stoppet butikken fullstendig, Silje Solberg, snudde Norge kampen fullstendig på hodet og vant til slutt 29-22.

– Målvaktsspill fra en annen planet, sa ekspertkommentator Gunnar Pettersen.
– Det er det sykeste jeg har sett, sa tidligere landslagsstrateg og ekspert Gro Hammerseng-Edin etter kampslutt.

Henny Reistad ble norsk toppscorer med 6 mål. Norge vant forøvrig EM i 2020, også det var mot Frankrike.

Vi føyer oss inn i rekken av imponerte gratulanter! Gratulerer, Norge!