– Vi viser ingen nåde når kampen er i gang – ØIF Arendal

– Vi viser ingen nåde når kampen er i gang

Kveldens hjemmekamp mot Drammen blir av det spesielle slaget, skriver Svermens Ingrid og Kari Sunde i dagens supporterblogg.

Opp i rygg eller luke? Det er realiteten når ØIF Arendal tar imot tabelltoer i kveldens kamp. 

Etter to tap lengter vi etter en seier! Vi har selvsagt troa på at den kommer i kveld. Vi vet at våre i rødt og svart har brukt tiden etter Runar-kampen godt. Det var også lyspunkt i kampen mot Runar Sandefjord, der vi så stor forbedring fra kampen mot Halden.
I kveld må vi opp enda noen hakk når vi skal bryne oss mot Drammens mannskap. Våre tidligere spillere Aho, Baskår Pedersen, Kristensen og Vildalen presterer meget godt. Sørheim er alltid en trussel og Sander D. Heieren har i en rekke kamper stengt målet. Det blir hardt, det blir fart og det kommer til å koste!

Det blir spesielt å være i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Det kan faktisk være vår siste kamp ringside i 2021. Det gikk opp for oss da vi så pressekonferansen igår kveld. Det gjør litt vondt. Vi hadde ikke sett for oss at det ville bli innført så strenge tiltak igjen. Vi skal nyte kvelden, snakke med alle vi er så glad i, heie som vi aldri har gjort før, hjelpe gutta vi er så begeistret for frem til seier.

Vi håper folk trosser vær og vind og møter opp i hallen. Vi håper det blir elektrisk stemning med høy temperatur på banen. Vi vet at et høylytt publikum kan vippe seieren vår vei, så folkens: MØT OPP! 

Vi skal ta godt imot våre tidligere spillere, men glem applausen når kampen blåses igang! Da viser vi ingen nåde! Ingenting hadde gledet oss mer enn ett deppa firkløver på vei tilbake til Drammen! 

GOD KAMP!

PS: ØIF Arendal oppfordrer sterkt å bruke munnbind etter gjeldende retningslinjer før, eventuelt under og etter kamp.