TO DAGER IGJEN:- På hjemmebane forventer vi alltid to poeng – ØIF Arendal
Kristian Rammel i ØIF drakt sesongen 2021/2022

TO DAGER IGJEN:- På hjemmebane forventer vi alltid to poeng

Kaptein Kristian Rammel er krystallklar om spillernes egne forventninger før onsdagens medaljekamp mot tidligere lagkamerater.

ØIF Arendal-kaptein Kristian Rammel sier at to poeng alltid – uten unntak – er målet når ØIF Arendal entrer Sparebanken Sør Amfi. Her her han i aksjon sammen med lagkompis Olaf R. Hoffstad hjemme i uavgjort-kampen mot franske PAUC i september.

-Dette er en veldig viktig kamp for vår del. Kanskje den aller viktigste seriekampen denne høsten. Vinner vi mot Drammen er vi i ryggen på dem. Taper vi, blir avstanden større. Vår oppgave er å gjøre egne prestasjoner så gode at vi tetter det poenggapet som er der nå, sier kaptein Kristian Rammel.

Godt lag
ØIF Arendal møter et Drammen-lag i fin flyt om dagen. Herman Vildalen, André B. Kristensen, Sindre A. Aho og August Baskår Pedersen – alle med en fortid i ØIF Arendal, ligger på andreplass før onsdagens serierunde. Søndag slo de ut tsjekkiske Dukla Praha i 3.runde i European Cup etter straffekastkonkurranse. Aho satt inn ti mål i den kampen. Drammen har også gitt – i likhet med ØIF Arendal i Terningen Arena, serieleder Elverum solid match helt til siste kast i de to kampene lagene har spilt mot hverandre i høst. ØIF Arendal kommer til kampen med en knepen 31-33 tap hjemme for Runar sist søndag som siste resultat.
– Drammen er et solid lag og hverken meg eller noen andre bør være overrasket over at de ligger på andreplass. Sist uke brukte vi på å se mye video av egne prestasjoner, før vi brukte en del tid på Drammens styrker og svakheter før dagens trening. De er gode, men stemningen i troppen er god. Selv om har vi hatt en dårlig periode går vi alltid på banen i Sparebanken Sør Amfi med kun ett mål for øye. Vi tror på egne ferdigheter, noe vi skal ha uttelling for til onsdag, mener Rammel.
– Og det er?
– Å ta to poeng, svarer han.

Viktig
Rammel og resten av forsvaret blir viktig for å stoppe Vildalens skuddarm samt spillere som erfarne Gøran Sørheim. Rammel kom i likhet med Vildalen tilbake til norsk håndball etter en mindre utviklende periode i dansk håndball.
– Alltid spesielt å møte en gammel lagkompis. Vi slår sikkert av en prat før match, men når vi er i gang så er vi i gang. Da skal vi stoppe både ham og de andre samt gjøre vårt spill, sier kapteinen som har brukt oppskriftmessig energi til å få opp troen på egne ferdigheter den siste uka.
– Selv om har vi hatt en liten down, har vi ikke blitt dårligere til å spille håndball. Min oppgave er å preppe gutta. Vi slo Drammen på hjemmebane forrige sesong og vi er på hjemmebane. Vi går som alltid for to poeng hjemme i Sparebanken Sør Amfi, gjentar og avslutter Kristian Rammel overfor oifarendal.no.

Billetter til onsdagens kamp mot Drammen kjøper du i ØIF-appen eller på våre nettsider. Kampen starter 18:30.