– Det oppleves både sårende og irriterende – ØIF Arendal

– Det oppleves både sårende og irriterende

Leif er familie. Kenny er familie. Eirik er familien. I kveld blir det følelser når Sunde vs. Gautestad møtes i Sparebanken Sør Amfi.

Kari Sunde og Ingrid Sunde (skjult til høyre) har en beskjed til alle som spør hvem de holder med.

Håndball er sterke følelser, og for oss er de ekstra sterke i kveld. Leif som er familie, og Kenny som har blitt som familie står som motstander, det sier seg selv at det er spesielt. Det skriver Ingrid og Kari Sunde i dagens supporterblogg.

Hver eneste sesong, i forkant av opgjørene mellom ØIF og Runar, dukker spørsmålet opp? «Hvem heier dere på?»
Det oppleves både sårende og irriterende for oss som planlegger livet etter ØIF sin terminliste, bruker utallige timer og kroner på å følge ØIF sine kamper på hjemme og bortebane. Vi legger den ballen død. Vi heier alltid på ØIF Arendal!

Med en tidligere håndballkarriere, for bedriftslaget Pink og trenerutdannelse (Trener1, lek med ball), i bagasjen skjer det innimellom at Leif spør Kari om råd. Denne uka har det vært uvanlig stille. Hva pønsker han på?
Det eneste vi er 100% sikker på er at Leif ikke gjør comeback som målvakt. Utover dette mistenkte vi at telefonen hans hadde tatt kvelden, men en halvtimes samtale om vær og vind og glatte veier lørdag kveld fjernet den mistanken. Vi vet også hundre prosent sikkert at trener Leif ikke kommer til å være opptatt av håret. Han kommer heller ikke til å få bakoversveis i løpet av kampen.

I kveld møter vi den beste Runar-utgaven vi har sett på lenge. Hjemvendte Christoffer Rambo troner øverst på toppscorerlisten. Han kan mer enn å putte ballen i mål. Han spiller inn til strek, ut til kant og må stoppes. Men, Runar Sandefjord er mer enn Rambo.
«Vår» egen Kenny Ekman er ute etter å ødelegge moroa for oss, Myklebust på linja har vist gode takter og Tuzov kan fort bli en joker. Sistnevnte har for øvrig en muntlig avtale med Sundes.
Han kommer til å høre fra oss dersom den ikke blir overholdt. Nå skal det tilføyes at vi fikk følelsen av at han ikke mente det seriøst! Vi får se!

Vi vet at våre spillere har evaluert og blitt ferdig med tapet i Halden, og de vet hva som kreves for å ta to poeng, det kommer til å bli knalltøft, men vi har som alltid troa på våre helter i rødt og svart! 

Endelig kan hjemmepublikum få juble for bautaen vår Eirik! Det ryktes at dette kan være hans første OG siste hjemmekamp i hans comeback. Det alene fortjener full hall! Så har vi et håp om å se Eirik i rødt og svart også i 2022. Vårt ØIF-hjerte er ikke klart for en ny brist! 

Drakta henger klar, vi er rastløse og nervøse som alltid på kampdag. Vi er klare! Så vet vi fasiten senere i kveld: Hvem reiser sur hjem? Gautestad eller The Sundes? Vi liker best å smile og le, og har troa på at vi gjør det i kveld etter kamp også!

GOD KAMP! 

Supporterhilsen Kari Sunde og Ingrid Sunde

(Til opplysning er Kari Sunde kjæreste med Runar-trener Leif Gautestad)

PS: Kveldens kamp mellom ØIF Arendal og Runar Sandefjord starter klokken 19 i Sparebanken Sør Amfi. Billetter kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden.