JAKTER POENG:- Vi har hatt en hard evaluering – ØIF Arendal

JAKTER POENG:- Vi har hatt en hard evaluering

Søndag kveld venter Runar og sesongens mestscorende spiller i Rema 1000-ligaen ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi.

André Jørgensen Hofstøl tror søndagens hjemmekamp mot Runar blir en fysisk batalje.

– Vi har hatt en hard evaluering av hva som gikk galt og hvorfor det gikk galt borte mot Halden forrige helg. Denne situasjonen har vi vært i før og levert et solid hopp i prestasjon i påfølgende kamp. Derfor vet vi at vi kan slå tilbake og det har vi tenkt å gjøre i morgen kveld, sier han før søndagens medaljekamp hjemme mot Runar Sandefjord.

ØIF Arendals hovedtrener sikter til tapet hjemme mot Fjellhammer i oktober. Helgen etter ble Bækkelaget beseiret med hele 40-22 i Oslo.
– Den erfaringen er ingen hvilepute, men viser at spillerne har reist seg tidligere. Innsatsnivået må utvilsomt opp noen hakk fra sist kamp, krever André Jørgensen Hofstøl som søndag står ansikt til ansikt mot treneren som hentet ham hjem til ØIF Arendal i 2010, Leif Gautestad.

Må opp
Jørgensen Hofstøl sier det har vært litt sykdom i troppen gjennom uka, men at samtlige spillere som ikke er ute langtidsskade, er klare for kamp søndag kveld.
– Vi brukte en del på tid å evaluere oss selv i begynnelsen av uka, men treningsuka som helhet har vært god så langt. Vi har riktignok slitt med litt sykdom hos enkeltspillere, men alle var i trening igjen i går. Uka har derfor vært litt blanda drops, men vi er så godt forberedt som vi kan være, mener Jørgensen Hofstøl som på sedvanlig vis bruker siste økta før kamp til analyse og videogjennomgang av kommende motstander.

Krevende
I analysen ligger det blant annet at ØIF Arendals gamle forsvarssjef Kenny Ekman binder sammen forsvaret og bakerst står den erfarne danske målvakten Joachim S. Christensen. Runar og ØIF Arendal ligger på samme poengsum (15 poeng) på tabellen før søndagens toppkamp.
– Runar er et fysisk lag med mye erfaring. Christoffer Rambo er en høyreback av høy internasjonal klasse. Han blir spesielt viktig å stoppe. Det er ikke overraskende at de ligger i medaljekampen. Vi vet hva som venter oss, sier han.
– Det er som vanlig kun opp til oss selv. Vi må opp noen hakk og det er klart at vi må vise oss fra en helt annen side i morgen enn sist, gjentar han.
– Det blir en fysisk batalje om to viktige poeng. Vi er godt forberedt og håper publikum kan gi oss det lille ekstra på hjemmebane, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Søndagens kamp kan bli den siste Eirik Heia Pedersen spiller i Sparebanken Sør Amfi.

PS: Billetter til søndagens kamp mot Runar kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden. Søndagens kamp starter klokken 19:00.