Vant med 13 – topper regionsserien! – ØIF Arendal

Vant med 13 – topper regionsserien!

Øyestad IF G18 vant stort borte mot Randesund i kveld. Nå topper de regionsserien.

Sverre Asser (t.v) og Henrik Mjåland var toneangivende for et godt Øyestad-lag i Kristiansand i kveld. Foto: Helle A. Stenseth/Øyestad IF

KAMPFAKTA FINNER DU I BUNNEN AV ARTIKKELEN.

Selv om Asle Gran og Kjetil Øygarden stilte med en mindre kamptropp enn normalt borte mot Randesund i regionsserien (junior) i kveld, betød ikke det problemer. Anført av storscorer Sverre Asser (10 mål) og banens beste Øyestad-gutt Henrik Mjåland (8 mål) vant guttene til slutt hele 38-25 mot grønntrøyene i Sukkevannshallen. Øyestad ledet hele 18-11 ved pause og hadde i realiteten kontroll på kampen og poengene fra start av.

Laget leder nå regionsserien med 8 poeng på 5 kamper. Kristiansand ligger på 2.plass med samme poengsum, men med to kamper mer spilt. Nærbø ligger på tredje med strake seire på tre kamper.

Øyestad møter tabelltoer Kristiansand i Aquarama 12. desember. Laget danner også grunnstammen i Øyestads 2.divisjonslag for menn. 2.divisjonslaget skal i aksjon mot Tønsberg Nøtterøy 2 kommende søndag i Nøtterøyhallen.

KAMPFAKTA JUNIORSERIEN REGION
25.november 2021, Sukkevannshallen.
Randesund – Øyestad IF 25-38 (11-18)
Øyestads lag: Noah Hansen Klock (1), Andreas Stenseth, Oliver Eek-Jensen (3), André Graune (3), Henrik Mjåland (8), Markus O. Lindaas (2), Mathias Hammarstrøm (7), Thomas Sandberget, Dennis Jevne (4), Sverre Asser (10)
Toppscorer Randesund: Vegard Hodne (11)
Tilskuere: 50
Utvisninger: Randesund 1×2 min

PS: ØIF Arendal-spiller Jørg William Fiala Gjermundnes sin far var lagleder for Randesunds unge talenter.