Rotet bort firemålsledelse – reddet poenget sekundet før full tid – ØIF Arendal

Rotet bort firemålsledelse – reddet poenget sekundet før full tid

Det ble jevnt og tett i kveldens kamper i Rema 1000-ligaen.

I Trondheim var det jevnt og tett mellom Kolstad og Bergen. Det var derimot bergenserne som åpnet best og ledet 3-0 etter tre minutters spill. Forspranget ble raskt hentet opp og Kolstad 4-3 etter seks minutter. Lagene fulgte hverandre som skygger før hjemmelaget – anført av en strålende opplagt Simen U. Lyse – dro fra på slutten og vant 29-25.
Nevnte Lyse satt inn elleve mål for vertene, mens Sebastian W. Mossestad scoret seks mål for gjestene.
Bergen ligger nå sist på tabellen, mens Kolstad klatret opp på sluttspillplass (7.plass).

I den andre kampen ble det også jevnt da Fjellhammer tok i mot Haslum. Bæringene hadde lenge momentet i kampen og ledet 9-8 åtte minutter før pause, men Fjellhammer overtok ledelsen før pause med 13-12. Lagene fulgte hverandre som skygger frem til midten av andreomgang. Da giret grønntrøyene opp og tok en komforabelt firemålsledelse 26-22 da det gjenstod ti minutter av kampen, men bæringe ga aldri opp og utlignet til 28-28 med tre og et halvt minutt igjen på tavla. Vegard Tjennfjord førte Haslum i ledelsen med 29-28 to minutter før full tid. Den stillingen holdt seg til det gjenstod sekundet av matchen og da utlignet Sondre Gjerdalen til 29-29. Dermed delte Fjellhammer og Haslum poengene i den høydramatiske og underholdende kampen i Lørenskoghallen i kveld.
Alexander Djordjije Mitrovic og Benjamin Berg satt inn fem hver for Fjellhammer, mens Nikolai Tveter Strickland satt inn åtte for Haslum.
Fjellhammer ligger nå på 10.plass med Haslum rett bak.

Søndag spilles fire nye kamper i Rema 1000-ligaen, deriblant ØIF Arendals hjemmekamp mot Runar i Sparebanken Sør Amfi. Tabellen i Rema 1000-ligaen ser slik ut etter kveldens kamper:

PS: Elverum spiller borte mot franske Montpellier i Champions League senere i kveld onsdag. Den kampen starter klokken 20:40 og ses på V Sport 1 / Viaplay.