Overtok andreplassen etter 5-målsseier – ØIF Arendal

Overtok andreplassen etter 5-målsseier

Drammen var best i Runarhallen og overtok andreplassen på tabellen i Rema 1000-ligaen i kveld.

Drammen var best toppkampen mot Runar i Runarhallen i kveld. Drammenserne lå noen mål foran vertene i hele oppgjøret. Til pause sto det 13-10.

Spesielt målvakt Sander Heieren leverte en solid figur i kveldens TV2 Sport 2-sendte kamp. Han var høyt og lavt i Runarhallen og etter 40 minutters spill hadde hjemmelaget kun satt inn 12 mål. Drammen cruiset inn og vant til 26-21.
Herman Vildalen satt inn ti mål for Drammen, mens Christoffer Rambo satt inn syv for Runar.

Dermed overtok Drammen andreplassen på tabellen fra nettopp Runar. Elverum leder med 22 poeng foran Drammen (16), Runar (15) og ØIF Arendal (15). Halden, som vant mot ØIF Arendal tidligere i kveld, ligger på 5.plass med 14 poeng. Se hele tabellen her: https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=402553

ØIF Arendal og Runar møtes neste søndag i Sparebanken Sør Amfi klokken 18.