logo

Disse fikk poengene på børsen

Det var ikke mye å skrive hjem om fra Remmenhallen i kveld, men børspoeng blir det okke som!

ØIF Arendal ble utklasset da de møtte et aggressivt Halden-lag i «Bunkersen» søndag kveld.
37-25 vant Halden som tok kommandoen fra start. Ni tekniske feil og seks bomskudd i første omgang førte til at ØIF Arendal kom skikkelig bakpå fra start og det sto 15-10 til hjemmelaget til pause, og det var lite som fungerte for ØIF. Forsvaret hang ikke sammen, og ti mål fremover var begredelig.
Den eneste som får godkjent i første omgang, er William Fiala Gjermundnes som scoret fire.
En spiller som Mario Matic løsnet ikke et skudd før det var gått 27 minutter, men da ble det til gjengjeld scoring. Han innledet også andre omgang med ØIFs første scoring, men det ble med de to målene.

ØIFs egen jury hadde en svært så vanskelig jobb med å gi poeng denne gang.
Sander Løvlie Simonsen får 5 poeng. Sander hadde kun ett bomskudd og scoret fem mål.
Olaf Richter Hoffstad scoret også fem mål, og han får 3 poeng på børsen. Også Olaf hadde kun ett bomskudd.
Alt i alt ble det 20 bom på ØIF-spillerne i kampen.
William Fiala Gjermundnes leverte som nevnt en brukbar førsteomgang, men ble litt borte etter hvilen. Fiala får 2 poeng på børsen. Sondre Paulsen får det siste poenget.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.
Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.