– Dette var en kollektiv kollaps. Dette skal ikke skje – ØIF Arendal

– Dette var en kollektiv kollaps. Dette skal ikke skje

Det ble en vond dag på jobben for André Jørgensen Hofstøl på benken i Remmenhallen i kveld. I morgen byttes egentreningen ut med videomøte og fellestrening.

– I første omgang spiller vi delvis greit i vårt etablerte forsvarsspill, men vi blir for unøyaktige og får overhodet ikke angrepsspillet til å flyte. Tekniske feil fremme forplanter seg bakover. Det som skjer i andre omgang er en kollektiv kollaps. Vi hadde ikke energinivået til å slå Halden i dag. Fryktelig skuffende, oppsummerer Jørgensen Hofstøl kveldens 37-25 tap i Remmenhallen.
Han advarte på forhånd om Remmenhallen og et Halden-lag i storform på hjemmebane før kampen.
– Fryktelig skuffende, gjentar han overfor oifarendal.no like etter kampslutt.

I godt selskap
Selv om ØIF Arendal nå er i godt selskap med å tape i Remmenhallen denne sesongen, hjelper det fint lite for en spillertropp på medaljejakt i Rema 1000-ligaen. Jørgensen Hofstøl mener han aldri har sett Halden bedre enn i kveld.
– All ære til Halden. Jeg har aldri sett Halden spille bedre enn det de gjorde i kveld, men det henger også sammen med vår prestasjon. Dette var uhørt på alle måter, sier Jørgensen Hofstøl videre.
I morgen var planen å la spillerne kjøre individuell restitusjonstrening. Nå blir det felles trening og videomøte.
– Dette må vi finne svar på så raskt som mulig, slik at vi kan reise oss igjen. Neste søndag venter Runar. Vi må gå i oss selv og finne ut av hva som skjedde i denne kampen. Deretter får vi bruke hvert eneste ledige minutt til å endre på dette.

Simonsen
Det nevnte etablerte forsvarsspillet i første omgang fikk delvis godkjent av ØIF-treneren, men han gir også Sander L. Simonsen godkjent for sin opptreden i Remmenhallen.
– Fiala får godkjent for førsteomgangen, men blir ikke satt opp i andre omgang. Noen flere lyspunkter var det ikke. Vi skal ikke tape med tolv mål mot Halden. Vi har en jobb å gjøre, avslutter André Jørgensen Hofstøl.