Hvem trekker det lengste strået? – ØIF Arendal

Hvem trekker det lengste strået?

Det er ikke bare i Remmenhallen det blir spennende i kveld. I Runarhallen blir det garantert hett i kveldens TV2 Sport 2-sendte medaljeoppgjør.

Kenny Ekman, her i ØIF Arendal-drakt, og hans Runar Sandefjord er vertskap for Drammen og de tidligere ØIF-spillerne Herman Vildalen, Sindre Aho, August B. Pedersen og Andre B. Kristensen i kveld.

Kveldens serierunde har flere interesante oppgjør. Nærbø har ved flere anledninger vist at de kan hamle opp med storklubbene i norsk håndball. I kveld tar Tord Haugseng & co imot serieleder Elverum klokken 17 i Nye Loen. Kampen sendes på direktesport.

Halden – ØIF Arendal (se egne saker) spilles klokken 18 i Remmenhallen. Kampen sendes på Direktesport.

Klokken 18 har kampen mellom Bækkelaget – Kristiansand avkast. Kristiansand har plukket jevnt og trutt med poeng etter en heller svak start i høst. Alt ligger til rette for en thriller i Nordstrand Arena i kampen som sendes klokken 18:15.

Hvis man ser bort fra ØIF Arendals egen kamp, blir Runar – Drammen (klokken 19:45 på TV2 Sport 2) et uhyre interessant oppgjør. Drammen må vinne for å ikke mist heng på Runar og ØIF Arendal i medaljekampen.

God håndballsøndag!