Lå under med fem: Scoret seiersmålet i siste sekund – ØIF Arendal

Lå under med fem: Scoret seiersmålet i siste sekund

Elverum vant som ventet borte mot Nærbø, men i Nordstrand Arena ble det fartsfylt, målrikt og høydramatisk i kveldens serierunde.

Elverum vant som ventet borte mot Nærbø. Serielederne hadde full kontroll gjennom kampen og ledet 20-14 til pause. Elverum vant 35-26. Orri Freyr Thorkelsson satt inn syv mål i oppgjøret. Tord Aksnes Lode ble mestscorende for hjemmelaget med syv mål.

I oppgjøret mellom Bækkelaget og Kristiansand i Nordstrand Arena ble det høydramatisk. Vertene ledet komfortabelt 22-17 til pause, men Tobben Evjen må tydeligvis ha sagt noen kloke ord i pausepraten. Da Eirik Køpp satt inn 34-33 med tre minutter igjen slapp aldri sørlendingene initiativet. Det kunne likevel kun endt med ett poeng, før veteranen Victor Skillhammar satt inn seiersmålet til 36-35 sekunder før slutt. Skillhammar ble Kristiansands toppscorer med åtte mål. Emil M. Sundal satt inn ni mål for Bækkelaget.

ØIF Arendal fikk juling av Halden med hele 37-25 i Remmenhallen (se egne saker).

Den siste kampen i kveldens runde er Runar vs. Drammen. Den kampen er ikke ferdigsspilt.

Sjekk tabellen i Rema 1000-ligaen her:

PS: Tønsberg Nøtterøy slo Sandefjord 32-30 lørdag kveld. John A. R. Hedin satt inn åtte mål for vertene, mens Kristoffer Norgren Olsen satt inn ti mål for Sandefjord foran over 700 tilskuere i lokaloppgjøret.