Derfor var Lindboe på ØIF Arendal-trening – ØIF Arendal

Derfor var Lindboe på ØIF Arendal-trening

Et mulig comeback for en 1.divisjonsklubb var årsaken til at Lindboe igjen var å se i Sparebanken Sør Amfi sist uke.

Andre Lindboe testet håndballformen i Sparebanken Sør Amfi sist uke. Årsaken var en mulig gjesteopptreden for en 1.divisjonsklubb.

-Lindboe spurte om han kunne teste håndballformen hos oss i forbindelse med et mulig comeback i en 1.divisjonsklubb. Det sa jeg ja til, bekrefter ØIF Arendals hovedtrener André Jørgensen Hofstøl om en av eliteseriens største profiler gjennom en årrekke.

Lagt opp
Etter perioden i hjembyen Larvik og Fram dro han til Sandefjord, før ferden førte ham til Elverum. Der var vestfoldingen sentral i serielederens inntog mot norgestoppen for snart ti år siden. Han fikk også med seg et seriegull for ØIF Arendal i 2018/2019-sesongen. Sesongen etter fikk han aldri fullført for ØIF Arendal, ettersom sesongen ble avlyst som følge av corona-pandemien. 33-åringen spilte riktignok for Norges beach-landslag i EM i Bulgaria i sommer, men han har ikke spilt klubbkamper i norsk håndball etter ØIF Arendals bortekamp mot Elverum som ble spilt for tomme tribuner i Terningen Arena. Siden har han markert seg i lokalfotballen i Arendal, som sentral for Hisøys 4.divisjonslag i fotball.

Kokte bort
Dog, Lindboe viste på treningen forrige onsdag at gamle håndballkunster ikke har svunnet bort, selv etter halvannet år uten spill på toppnivå. Larvik-mannen, som er bosatt og etablert i Arendal, var aktuell for et mulig comeback på håndballen for Johnny Jensens 1.divisjonsklubb Falk Horten. Falk Horten valgte imidlertid en annen løsning, og dermed ble det ikke et comeback på spilleren som har gledet mange i sin tid med sitt spill fra venstrekanten.
– Det var snakk om å hjelpe til litt i Falk, men det kokte bort i kålen, bekrefter Lindboe om klubben som i skrivende stund innehar 4.plassen i 1.divisjon.

Tilgjengelig
Lindboe presiserer at han ikke leter aktivt etter en ny klubb å vise frem håndballkunstene sine for igjen.
– Nei, men hvis det dukker opp henvendelser skal jeg vurdere slike. Jeg har lagt skoene på hylla, men man skal aldri si aldri om det dukker opp en interessant utfordring, avslutter Lindboe overfor oifarendal.no

Lindboe var en dal av Norges håndballandslag som tok sølv i VM i Frankrike i 2017.