Tildelt prestisjetung pris – ØIF Arendal

Tildelt prestisjetung pris

ØIF Arendals ferske hovedsponsor, Arendals Fossekompani, ble i dag tildelt kommunens næringspris.

– Det var veldig hyggelig. Vi setter stor pris på utmerkelsen og er stolte av å være en internasjonal bedrift med hovedkontor i Arendal. Det er en fordel for oss, og det er derfor vi er så opptatt av å være med på å utvikle kommunen, sa finansdirektør Lars Peder Fensli til Agderposten i forbindelse med mottakelsen.

Prisen ble delt på torsdagens bystyremøte. En av ØIF Arendals øvrige sponsorer, NEDIG, var også nominert og blant de tre siste som kjempet om årets pris. Gard vant prisen i fjor, som for øvrig er på 50.000 kroner.
Ifølge Agderposten gir Arendals Fossekompani prispengene videre til et veldedig formål, Stine Sofies stiftelse. Totalt kom det inn 48 nominasjoner. Formålet med næringslivsprisen er å stimulere til nytenkning og belønne innsats innenfor næringsutvikling som er i samsvar med ett eller flere av FNs bærekraftsmål.
I følge Agderposten sa juryleder Vanja Grut, i forbindelse med utdelingen i dag, at Fossekompaniets satsing på bærekraft, samtidig som at de er opptatt av å bidra til gode lokalsamfunn.

Arendals Fossekompani ble presentert som ny hovedsponsor i ØIF Arendal tidligere i høst. ØIF Arendal gratulerer Arendals Fossekompani med den prestisjetunge prisen!