NEDIG NOMINERT: – Det er gøy å bli lagt merke til – ØIF Arendal

NEDIG NOMINERT: – Det er gøy å bli lagt merke til

Fokus på bærekraftige og fremtidens løsninger gjør at ØIF Arendals trofaste sponsor gjennom mange år, 20-årsjubilanten Nedig AS, er nominert til årets næringspris for 2021.

Bjørn Jensen er ikke bare styreleder i ØIF Arendal. Han er også daglig leder i NEDIG, som er nominert til næringsprisen for 2021.

– Når vi vet at Gard vant næringsprisen i fjor, er dette helt klart spesielt for oss å være nominert i år. Dette er absolutt ikke noe vi forventet, men det er veldig hyggelig at våre løsninger, fokus på bærekraft, kompetansebygging i egen bedrift og våre ansatte blir lagt merke til ved en slik nominasjon, sier daglig leder Bjørn Jensen til oifarendal.no.



Jensen er også styreleder i ØIF Arendal, men i det daglige er han leder for en bedrift i kraftig og bærekraftig utvikling. NEDIG er også trofast sponsor i ØIF Arendal. NEDIG er totalleverandør av elektrotekniske anlegg, og utfører alt fra prosjektering til installering av elektriske anlegg. NEDIG påtar seg små og store oppdrag enten det er rehabilitering, nybygg, service eller tavlebygging for skip og offshore.
– Av 50 nominerte er vi en av tre kandidater igjen. Vi har vært en seriøs aktør i markedet i 20 år, noe vi feiret i kulturhuset sist fredag. Om vi skal holde stand i markedet i de neste 20 årene må vi være utviklingsorientert. Vår strategi handler om å være i forkant og nå handler mye om å utvikle og bidra til å tilby bærekraftige løsninger i alle faser. Markedet dreies mot fornybar energi og løsninger som solceller, smarthus og lignende tiltak, sier Bjørn Jensen som har ledet NEDIG siden 2014.
Jensen trekker også frem at NEDIG også har et stort fokus på lærlinger, og det er ikke småtterier som skal til for å bli nominert til næringsprisen i Arendal kommune i 2021 der bærekraftsmålene står sentralt: Formålet med prisen er å stimulere til nytenkning og belønne innsats innenfor næringsutvikling som er i samsvar med ett eller flere av FNs bærekraftmål, heter det på kommunens nettsider.

Prisen skal støtte opp om Arendal kommunes næringspolitikk og skal gå til bedrifter, nettverk, foreninger eller enkeltpersoner som ved sin innsats og ideer for næringsutvikling i Arendal, kan framstå som et godt eksempel for andre ved å:   ha gjort en innsats over tid, ha gjort seg bemerket innenfor et område, ha gjort tiltak som har gitt betydelige resultater for næringsutvikling .

Virksomheten må være lokalisert i Arendal. Arendal næringspris kan ikke gis kommunale virksomheter, men hederlig omtale kan gis til spesielt gode prosjekter i egen organisasjon. Prisen er på 50 000 kroner.

Prisen deles ut 25. november.

Vi gratulerer og tillatter oss å være litt ekstra stolte av vår trofaste samarbeidspartner! Gratulerer! Vi heier!