Gjekstad avgjorde i siste sekund – ØIF Arendal

Gjekstad avgjorde i siste sekund

ØIF Arendal slo Nærbø 26-23, men det ble jevnt også i de andre kampene i Rema 1000-ligaen søndag kveld.

Herman Gjekstad avgjorde Fjellhammers bortekamp mot Kristiansand søndag kveld med straffescoring etter full tid. TIl høyre står hans far og Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.

Fjellhammer revansjerte seg etter torsdagens semifinale-tap for ØIF Arendal ved å slå Kristiansand 28-27 i Aquarama i kveld. Grønntrøyene ledet hele 16-11 til pause mot våre rivaler fra Kristiansand, men vertskapet skapte spenning i andre omgang. Ved full tid sto det 27-27 i Kristiansand, men da viste tidligere ØIF-spiller Hermann Gjekstad ro og teknikk og satt inn seiersmålet og 28-27 til full jubel i Fjellhammer-leiren. Gjekstad scoret tre mål i kampen, samtlige på straffekast.

I Nordstrand Arena ledet Bækkelaget 10-5 (!) mot serieleder Elverum midtveis i første omgang. Elverumsingene slo tilbake og ledet 17-15 til pause i Nordstrand Arena. Gjestene fortsatte storspillet utover i andre omgang og midtvei i site omgang sto det hele 29-20 på tavla favør Elverum. Bækkelaget satt så inn en sluttspurt, men maktet ikke å hente inn hele forspranget. Elverum vant 32-29 og har dermed vunnet ti strake seire i Rema 1000-ligaen.

Elverum leder serien med 20 poeng, ØIF Arendal ligger på andreplass med 15 poeng.