Dramatikk da Drammen gikk videre etter straffer – ØIF Arendal

Dramatikk da Drammen gikk videre etter straffer

Det er et Drammens-lag med selvtillitt som gjester ØIF Arendal onsdag.

Kristian Kjelling og Drammen gikk videre etter en høydramatisk kamp i Tsjekkia i dag. Arkivfoto.

Forrige helg tapte Drammen 28-29 på hjemmebane i European Cup mot tsjekkiske Dukla Praha. Søndag ettermiddag var det duket for returoppgjør i Praha, en kamp Drammen vant 29-28. Dermed endte det hele opp med straffekonkurranse for å kåre en vinner over to kamper. Drammen hadde best kontroll på nervene og vant straffekonkurransen i den tsjekkiske hovedstaden og er dermed videre fra 3.runde i European Cup.
Det offisielle resultatet ble 33-30 favør onsdagens motstander i Rema 1000-ligaen i Sparebanken Sør Amfi.

Sindre Andre Aho, som tidligere har spilt i ØIF Arendal, ble toppscorer med ti mål for Drammen.

Våre divisjonskollegaer i Nærbø gikk også videre i turneringen. Jærbuene vant 31-27 hjemme i Nye Loen mot italienske Conversano lørdag. Nærbø vant sammenlagt 56-54. Åttendedelsfinalene spilles i februar.

Billetter til ØIF Arendal – Drammen onsdag klokken 18:30 kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden.