Snudde kampen! – ØIF Arendal

Snudde kampen!

Kragerøs Lars Eivind S. Gurrich satt inn 11 mål mot Øyestad, men hjemmelaget og Marius Trøan Nilsen trakk det lengste strået. Dermed er Øyestad-guttene fortsatt ubeseiret på hjemmebane i høst.

Marius Trøan Nilsen var som vanlig solid for Øyestads 2.divisjonsherrer. I kveld satt inn ti mål i 35-31 seieren i Nedeneshallen. Bildet er tatt fra Øyestads kamp mot Ros tidligere i høst. Foto: Preben Stenseth.

Kampfakta finner du i bunnen av artikkelen

Hele 150 tilskuere hadde funnet frem til Nedeneshallen i snøværet for å overvære et klassisk oppgjør mellom fortidens storhet Kragerø og moderklubben til ØIF Arendal, Øyestad og deres 2.divisjonsherrer lørdag ettermiddag. De fikk se en fartsfylt kamp med hele ti 2-minutters utvisninger. Øyestad fikk fire og gjestene fra Telemark pådro seg hele seks.

Det var de gulkledde gjestene fra Kragerø gikk til pause med ledelse 17-15 i Nedeneshallen, men anført av Marius Trøan Nilsen, Henrik Øygarden og Sverre R. Asser snudde Øyestads 2.divisjonsherrer kampen og vant 35-31 ved full tid.

Dermed er Kragerø fortsatt poengløse i 2.divisjon, mens Øyestad fortsetter med den gode trenden; nemlig å vinne håndballkamper. Øyestad klatret opp til 5.plass på tabellen etter dagens seier.

Kragerøs toppscorer – og kampens store spiller, Lars Eivind S. Gurrich, scoret 11 mål. Han er sønn av den mangeårige Kragerø-legenden Stig Gurrich som også er trener for Kragerøs 2.divisjonsherrer, scoret 5 mål ifg. rapportene. Dermed scoret far og sønn Gurrich over halvparten av målene for Kragerø i lørdagens match.

NB: Tidligere ØIF Arendal-spiller Simen Aanesen var igjen å se i en kamptropp i Nedeneshallen.

Kampfakta 2.divisjon menn
Øyestad – Kragerø 35-31 (15-17)
Nedeneshallen, 04.12.2021
Øyestads lag: Magnus Tveitdal Olsen, Oliver Trondal, Marius T. Nilsen (10 mål), Mathias Wahlstrøm (1), Sebastian L. Simonsen, Simen G. Aanjesen, Oscar Gran, Oliver Eek-Jensen (1), Fredrik U. Venemyr (4), Arni B. Sigurbergsson, Teis Oveland (2), André Graune (4), Henrik Øygarden (7) og Sverre R. Asser (6)
Toppscorer: Lars Eivind S. Gurrich (11)