– Et merkelig døgn med store kontraster – ØIF Arendal

– Et merkelig døgn med store kontraster

Runar-kampen ble raskt glemt for Kristijan Jurisics del. Mandag ble han og forloveden foreldre for første gang.

Kristjan Jurisic og hans forlovede ble foreldre for første gang mandag. Foto: Privat

-Det var et veldig merkelig døgn med fryktelig store kontraster og med en hinsides stor prestasjon av min forlovede. Uten tvil vår største seier. En liten gutt kom til verden, forteller Kristijan Jurisic til oifarendal.no.

Kristijan Jurisic har virkelig levert varene denne høsten, men mandag kom han og hans forlovedes største seier dette året.

Fra tap til sykehus
For søndag kveld var det lite å juble Kristijan Jurisic og ØIF Arendal kunne juble for, men ikke mange timene senere ble livet snudd opp ned.
– Kampen mot Runar var glemt da jeg måtte begynne ta tiden på riene. Alt skjedde så fryktelig fort at det eneste fokuset var å få begge til sykehuset så fort som mulig, forteller Kristijan Jurisic.
Om husets nye sjef går i fars håndballspor eller ei, kan kun fremtiden vite. Dog, Jurisic mener hans målvaktsgener foreløpig ikke har vist seg frem hos den nyfødte.
– Det et ble en fin liten gutt som til nå har vist større potensial som bakspiller enn som målvakt, men jeg har heldigvis god tid til å forsøke å gjøre noe med det, humrer den nybakte ØIF Arendal-målvakten.

Stor endring
Det som er imidlertid er helt sikkert, er at livet blir snudd opp ned for Jurisic og hans forlovede med en nyfødt i hus. Jurisic og hans forlovede har fått et gratis hotellopphold av klubben som kan brukes første gang de får «fri». Det er en aldri så liten bonus til Jurisic’ forlovede som timet fødselen perfekt mellom Runar-kampen og Drammen-kampen neste onsdag. For det kommer ikke til å stå på antall bleieskift og timer med den lille fremover.
– Å bli far gir nye perspektiver. Blir du en enda bedre målvakt av dette?
– Det er nok for tidlig å si om det å få barn vil gjøre meg bedre til å takle livet som håndballspiller, men jeg er utvilsomt klar på at det kommer til å bli veldig annerledes enn tidligere med mye mer planlegging, sier han videre.

Alle i ØIF Arendal gratulerer Kristijan og hans forlovede med den nyfødte! Og kos dere på hotell ved anledning. Det er dere begge vel unt og nyt tiden!