Ekman måtte roe ned lagkompisen – ØIF Arendal

Ekman måtte roe ned lagkompisen

I begynnelsen av kampen ble det hett da Runars Kenny Ekman måtte roe ned sin egen målvakt, Joachim S. Christensen. Deretter brukte duoen energien til å snu kampen.

Kenny Ekman måtte bruke energi på å roe ned Joachim Christensen, da sistnevnte ble het i begynnelsen av førsteomgang. Den energien benyttet Runar seg godt av i kveldens kamp.

– Vi kriger og står samlet som et lag i kveld. Hele gjengen er kompakte bakover, selv om det blir en del tekniske feil i løpet av kampen, smiler en tilfreds Kenny Ekman etter kampslutt.

Ampert
For Ekman er sjelden vond å be når det handler om passion på håndballbanen. Hans lagkompis Joachim S. Christensen var lite fornøyd med noen av ØIF Arendals plassering av skudd i begynnelsen av kampen. Dansken var så lite fornøyd at han flere ganger måtte roes ned av Ekman og lagkameratene.
– Det skal være litt temperatur, men det viser at vi vil vinne. Jeg kan ikke juble høylytt for seier her i Sparebanken Sør Amfi, for dette er en klubb jeg har ekstremt respekt for. Jeg er selvsagt glad for at vi vinner mot et av ligaens beste lag og vanskeligste bortebaner sier arendalsbosatte Ekman til oifarendal.no.

Ankel
Ekman hadde tydelig vondt etter kampslutt. Hans venstre ankel var etter Ekmans eget utsagn dobbel så stor som den høyre. Selv om Ekman tok godt i, var det likevel han og Runar som tok mest i gjennom kampen.
– Vi har hatt en treningsuke preget av mye restitusjon, og det profiterer vi veldig på i dag. Vi tror på det vi driver med og dønn fokusert. I dag hadde vi skikkelig tro på at dette skulle gå og da blir det litt temperatur, gjentar han og sikter til episoden i førsteomgang der Christensen var direkte het.
– Hva er ditt råd til ØIF Arendal?
– Jeg ønsker ikke å prate om andre lag, men alle vet at ØIF Arendal har mye kvalitet. I dag var vi best og det gleder meg, avslutter joviale Kenny Ekman overfor oifarendal.no.

Runar gikk med kveldens seier opp på sølvplass igjen i Rema 1000-ligaen, ett poeng foran Drammen. Runar har spilt en kamp mer enn drammenserne. Elverum vant 37-35 hjemme mot Halden i kveld og topper tabellen med tolv strake vinster.