Tapte knepent for Runar – ØIF Arendal

Tapte knepent for Runar

Tross flere skuddperler signert Richard Lindstrøm ble det tap mot Runar i Sparebanken Sør Amfi.

Tekniske feil, bomskudd og en dårlig dag på jobben gjorde at Runar Sandefjord vant kveldens batalje i Sparebanken Sør Amfi med 33-31.

Slik var kampen
Anført av en strålende opplaget Lars Jakobsen ledet ØIF Arendal 6-4 etter drøye ti minutters spill. Deretter overtok Runar initiativet og ledet 9-6 halvveis i omgangen. Gjestene malte og malte og etter 23 minutters spill sto det 16-9 favør Runar på måltavla. Da tok André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza sin andre timeout. Det så ut til å hjelpe, siden ØIF Arendal sakte men sikkert spiste opp Runars ledelse. Foruten nevnte Jakobsen våknet Ivan Eres mot slutten av omgangen. Richard Lindstrøm var også positiv på høyrebacken. Runar ledet 17-15 til pause.
Etter hvilen våknet Fredrik Børm til livs og satt inn sine to første omgangen og til 19-19 på måltavla. Ti minutter ut i omgangen sto det 21-21.
Deretter overtok gjestene initiativet på ny og gikk opp i 26-22 etter 44 minutters spill, tross en rekke redninger fra Ivan Eres. En god Christoffer Rambo viste vei for gjestene, utnyttet de tekniske feilene og økte sakte men sikkert Runars ledelse, til tross for at Richard Lindstrøm hamret inn flere flotte mål. Ti minutter før slutt sto det 26-29 på tavla i Sparebanken Sør Amfi.
Da Sondre Paulsen satt inn 28-30 øynet publikum håp om poeng. Runar Sandefjord tok deretter timeout. Sander L. Simonsen satt inn 30-31 halvannet minutt før slutt, men det hjalp lite ettersom Runars Trym B. Olsen satt inn 32-30 få sekunder etter.

Runar vant til slutt 33-31.

Kampfakta ØIF Arendal – Runar Sandefjord 31-33 (15-17)