ERES: – Jeg er ufattelig skuffet – ØIF Arendal

ERES: – Jeg er ufattelig skuffet

Ivan Eres fikk sitt gjennombrudd i ØIF Arendal mot Runar i kveld, men det hjalp likevel lite på kroatens humør etter kampen.

Ivan Eres var høyt og lavt mot Runar og reddet 33% av skuddene som kom hans vei.

– Jeg er ufattelig skuffet. Det er tungt å tape når vi er så nære poeng, sa en skuffet Ivan Eres til oifarendal.no etter kampen.
Kroaten ble kåret til ØIF Arendals beste spiller av den lokale juryen for innsatsen i kveldens kamp.

Gjennombrudd
Kristijan Jurisic leverte ikke på det bortskjemte nivået ØIF Arendal har nytt godt denne høsten. Dermed var det duket for Ivan Eres, som kom til ØIF Arendal fra tysk håndball i sommer. Han svarte med å spille en god kamp og leverte flere spektakulære redninger gjennom oppgjøret, men hans innsats hjalp likevel ikke ØIF Arendal nok til å ta poeng mot Runar i kveld.
– Vi klarte å spille oss inn igjen i kampen mot slutten av første omgang og i starten av andre omgang. Vi jager og jager, men vi gjør for mange dumme feil. Det utnytter Runar, oppsummerte Eres kveldens kamp.

Sittende
Kroaten ble sittende lenge på benken i Sparebanken Sør Amfi etter kampslutt.
– Treningsuka har vært god og vi har forberedt oss godt inn mot denne kampen. Vi visste at Runar er et godt lag, men vi har kvalitet nok til å vinne. Likevel får vi det ikke til, avslutter Ivan Eres.

Runar vant kveldens senkamp i Rema 1000-ligaen med 33-31.