Denne mannen var best på børs – ØIF Arendal
logo

Denne mannen var best på børs

Er du enig med juryen?

Tidvis gode prestasjoner av Richard Lindstrøm, Lars Jakobsen og målvakt Ivan Eres var ikke nok til poeng mot et hardtkjempende Runar-mannskap i Sparebanken Sør Amfi.
ØIF Arendal tapte 31-33 til tross for gode sluttspurter både i første og andre omgang. Til pause sto det 15-17 til gjestene fra Sandefjord.

Toppscorer for ØIF Arendal ble Lars Jakobsen som scoret åtte mål. Innledningsvis holdt den populære dansken sitt eget lille målshow, og Lars scoret 5 av ØIFs 6 første mål. Men så var det brått slutt. ØIF lå etter hvert under med 7 mål på det meste i første omgang, men krøp helt opp i ryggen på Runar før pause.

Richard Lindstrøm leverte en god kamp i ØIF Arendal-trøya og scoret syv mål.

I andre omgang var det Richard Lindstrøm som tok ansvar. Richard leverte den ene praktavslutningen etter den andre etter sidebytte, men det var likevel ikke nok til seriepoeng. ØIFs egen jury kårer likevel svensken til ØIFs bestemann. Richard får fem poeng på spillerbørsen.

Ivar Eres kom inn for Kristijan Jurisic i mål midtveis i første omgang. Eres leverte en sterk andre omgang og endte opp med en redningsprosent på 33. Eres får 3 poeng på spillerbørsen.

Lars Jakobsen får 2 poeng børsen.

Siste poeng går til Frederik Børm. Dansken scoret totalt fem mål.

Det gis alltid 5 poeng for beste ØIF-spiller, 3 poeng til nest beste, 2 poeng for nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen i kampen mot Runar besto av David Rui, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.