GAUTESTAD:- I kveld er det nok best at jeg reiser hjem alene – ØIF Arendal

GAUTESTAD:- I kveld er det nok best at jeg reiser hjem alene

Leif Gautestad fikk et blidt møte med gamleklubben ØIF Arendal i kveld. Han jublet likevel betinget da seieren var et faktum.

– Det er nok best at jeg reiser hjem alene i kveld. Kari (red.anm: Sunde, kjæreste og Svermen-dronning) har nok dratt allerede, sier Runar-trener Leif Gautestad til oifarendal.no etter kampslutt.
Han henviser til kjæresten Kari Sundes uttalelser i forkant av kveldens kamp om at følelsene kan bli voldsomme når Runar og ØIF Arendal møtes til dyst.

Hyggelig gjensyn
Det var tydelig at Gautestad er en mann som har satt dype spor i byen. Før og etter kampen i kveld var det mange ble det mange håndhilsinger for kristiansanderen som tok ØIF Arendal fra 1.divisjon til eliteserien i 2009. Da sluttsignalet gikk og det sto 31-33 favør Runar Sandefjord, var det blid mann som sto igjen i Sparebanken Sør Amfi.
– Klart det er deilig å stå igjen som vinner her i gamle omgivelser, men jeg jubler ikke overdrevent når vi vinner. Det er en slags respekt for gamleklubben som gjør at det jeg ikke jubler så lenge, men samtidig føler jeg at jeg har lov til å juble selv jeg har vært en del av denne klubben i mange år, fastslår Gautestad og peker på ØIF Arendal-spillerne.
– Det er ekstra gøy å komme tilbake når man vinner, men det er også fint å se at det jeg var med på i sin tid er forvaltet godt. At jeg også kan stille opp med et lag som er sterkt nok til å gi ØIF Arendal konkurranse er selvsagt gledelig for min del, fortsetter han.

Varierende
ØIF Arendal åpnet kampen best, men Runar overtok initiativet og ledet hele 16-9 syv minutter før hvilen. ØIF Arendal reduserte til 15-17 ved halv tid. Etter hvilen var det lenge jevnt, men Runar hadde likevel overtaket og gikk av med seier 33-31.
– Begge lag varierer i prestasjonen, men vi styrer og må jage oss. Det håndterer vi ganske bra, selv om vi gjør litt for mange feil. Likevel vinner vi på en av de tøffeste bortebanene i eliteserien. Et sterkt resultat, mener han.

Runar ligger på andreplass i Rema 1000-ligaen med 17 poeng, mens ØIF Arendal ligger på 4.plass med 14 poeng.