– Vi må være mer nøyaktige – ØIF Arendal

– Vi må være mer nøyaktige

Det var en skuffet trenerduo som oppsummerte kveldens tomålstap hjemme mot Runar Sandefjord i kveld.

Trenerduoen Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl var naturlig nok skuffet etter kveldens tomålstap.

– Vi har en god åpning på kampen, mister initiativet og deretter sikrer vi oss muligheten til å komme inn i kampen igjen. Så mister vi intensiteten bakover og da kommer Runar foran oss igjen. Når vi ikke har riktig energi i forsvarsspillet, får Rambo og Runar det får enkelt mot oss, forklarer trener Luka Panza berg-og-dalbane-kampen mot Runar i kveld.

Tung
For det var opp og det var ned – sett med ØIF Arendal-øyne – i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Etter den gode starten på kampen, spilte ØIF Arendal regelrett svakt noe Runar utnyttet til det fulle. På det meste ledet Runar 16-9. En god sluttspurt i første omgang gjorde at det lenge var håp om poeng i kveldens kamp. En god start på andreomgangen gjorde at kampen levde, før Runar igjen dro fra og vant 33-31.
– Hvordan skal dette snus?
– Hver enkelt spiller og støtteapparatet må spørre seg selv hva man kan gjøre, svarer Panza.
Jørgensen Hofstøl mener kampen likevel var et steg opp fra Halden-kampen forrige helg.
– Innstillingen er god nok og vi fighter oss tilbake etter den katastrofale perioden i første omgang. De periodene kan ikke vi tillate oss å ha, mener Jørgensen Hofstøl.
– Vi må mane til nøyaktighet i alt vi gjør, og den jobben får vi bare gjort noe med på treningsfeltet hver eneste dag, fortsetter han.
– Vår jobb er å analysere kampen, finne tingene vi er gode på og finne tingene vi må jobbe hardt for å bli bedre på. Den jobben er allerede i gang, legger Panza til.

Gjennombrudd for Eres
Trenerduoen gleder seg over at Ivan Eres fikk sitt endelig gjennombrudd i ØIF Arendal-drakten i kveld. Kroaten redet 33% av det som kom hans vei. Flere av redningene var av det spektakulære slaget.
– Endelig får han vist hva han kan levere. Jeg håper denne kampen kan bli en ekstra motivasjon for ham. Ellers leverer Richard Lindstrøm en god kamp. Han er positiv, mener Panza som også trekker frem Lars Jakobsens første omgang som godkjent.

ØIF Arendal-gutta møter medaljejagende og tredjeplasserte Drammen i Sparebanken Sør Amfi onsdag 8. desember.