Mistet hjulet på bussen – vant med seks! – ØIF Arendal

Mistet hjulet på bussen – vant med seks!

Øyestads 2.divisjonsgutter vant 33-27 borte mot Tønsberg Nøtterøy 2 søndag ettermiddag.

Sverre Asser (f.v), Henrik Øygarden, Oscar Gran, Marius Nilsen og Sebastian L. Simonsen var alle sentrale da Øyestad vant 33-27 borte mot Tønsberg Nøtterøy 2 i kveld.

KAMPFAKTA FINNER DU NEDERST I ARTIKKELEN

Det var ikke mye som lå til rette for seier i Tønsberg for Øyestads 2.divisjonsgutter søndag ettermiddag. På vei til Magnus Lagabøtes gamle heimstad mistet lagbussen hjulet. Iherdig innsats sørget for at en ny buss fikk hentet troppen slik at laget rakk kampen så vidt det var. Uhellet så ikke ut til å gi hjemmelaget en fordel. Øyestadguttene løp inn 20-12 til pause og vant til slutt hele 33-27.

Magnus Tveitdal Olsen og Henrik Øygarden på vei hjem fra Tønsberg – med alle hjulene på bussen intakt – og to nye poeng i 2.divisjon.

– Vi startet med et pang og nesten alt klaffet. Sammen med flere keeperredninger og et godt kollektivt både bakover og i angrep. I 2.omgang senker vi skuldrene litt for mye og det blir flere tekniske feil enn i 1.omgang. Dermed blir det jevnere, men vi drar kampen fint i land og er generelt fornøyd med kampen, oppsummerer målvakt Magnus Tveitdal Olsen til oifarendal.no.
Dermed befestet unggutta 6.plasse i 2.divisjon avdeling 2. Marius Trøan Nilsen var som vanlig sentral og ble kåret til banens beste spiller. Trøan Nilsen og Henrik Øygarden scoret åtte mål hver for Øyestad.

Kampfakta 2.divisjon menn, avdeling 2 – Tønsberg Nøtterøy 2 – Øyestad IF 27-33 (12-20)
Søndag 28. november, Nøtterøyhallen
Øyestads lag: Magnus T. Olsen, Oliver Trondal – Marius Trøan Nilsen (8), Mathias Wahlstrøm (1), Sebastian L. Simonsen (2), Oscar Gran (2), Oliver Eek-Jensen (1), Arni Bergur Sigurbergsson, Teis Oveland, André Graune (1), Mathias Hammarstrøm (1), Henrik Øygarden (8) og Sverre R. Asser (7)
Toppcorer Tønsberg Nøtterøy 2: Trym Steiro Mikkelsen (6)
Utvisninger: Tønsberg Nøtterøy 2 1×2 min, Øyestad 1×2 min.