Køpp viste gamle takter, men det holdt ikke – ØIF Arendal

Køpp viste gamle takter, men det holdt ikke

Tidligere ØIF Arendal-spiller Eirik Køpp var solid, men det holdt ikke hjemme mot Nærbø i kveld.

Eirik Køpp scoret ti mål for Kristiansand i kveld, men det holdt ikke hjemme mot Nærbø. Her fra kampen mot ØIF Arendal 1.september.

Tidligere ØIF Arendal-spiller Eirik Køpp hadde scoret 24 mål før kveldens hjemmekamp mot Nærbø. I kveld plusset han på målkontoen med ti scoringer mot jærbuene, men det holdt likevel ikke for å sikre poeng i Aquarama i kveld. Kristiansand ledet 17-16 til pause, men Nærbø var sterke etter pause og vant til slutt hele 33-25. For Nærbø var Lars Sigve Hamre het med åtte scoringer, mens unggutten Torger Edland satt inn fem mål for gjestene. Dermed har Nærbø 14 poeng (6.plass). og Kristiansand 10 poeng (9.plass).

I Drammen viste Kristian Kjellings menn seg sterkere enn Kolstad. Hjemmelaget avgjorde i praksis kampen i førsteomgang, ved å lede 20-9. Etter hvilen reduserte Kolstad noe, men Drammen vant til slutt 32-26. August B. Pedersen satt inn åtte mål for Drammen, mens Gabriel Setterblom som vanlig ble toppscorer for Kolstad. Høyrebacken satt inn seks mål denne gangen. Seieren gjør at Drammen gikk forbi Runar og overtar sølvplassen. Kolstad ligger på 8.plass – den siste plassen som gir sluttspill. Hisøygutten Magnus Langeland scoret ett mål for Kolstad. Drammen gjester for øvrig ØIF Arendal og Sparebanken Sør Amfi neste onsdag 8.desember.

I den tredje og siste kampen i kveldens runde slo Bækkelaget Haslum 31-28. Ved pause sto det 15-15. Benjamin Hallgren ble mestscorende for Haslum med måtte mål, mens Emil M. Sundal igjen viste hvorfor han de siste sesongene nærmest har hatt monopol på toppscorertittelen i Rema 1000-ligaen. Han hamret inn 12 mål for Oslo-laget.