MELLOM 10-14 ÅR? LYST TIL Å BLI BEDRE? – ØIF Arendal

MELLOM 10-14 ÅR? LYST TIL Å BLI BEDRE?

ØIF Arendals populære tematreninger myntet på 10-14-åringer er endelig tilbake! Etter nyttår står tre kvelder med inspirasjon, mestring og utvikling på timeplanen.

Ivan Eres og ØIF Arendal-spillerne er instruktører på tematreningene etter nyttår.

-Dette er et tilbud vi vet mange har ventet på. En perfekt julegave, og vi oppfordrer alle som ønsker dette til å være raske med å bestille. I 2019 ble plassene raskt utsolgt, oppfordrer prosjektleder Marianne Rasch Johnsen til oifarendal.no.

Datoene som er satt etter nyttår er 7.januar 2022, 21.januar 2022 og 18.mars 2022. Målgruppen er gutter og jenter mellom 10-14 år på Agder.

Timeplan
På timeplanen står kast & mottak, finter, skudd, sperrer, koordinasjon og målvaktsarbeid. I en typisk tematreningsøkt deles to-timersøkta opp i fem deler på fem stasjoner hvor spillerne rullerer. ØIF Arendals eliteseriespillere er instruktører.
– Man blir trent og får gode tips av spillere som Kristijan Jurisic, Mario Matic, Frederik Børm, Sondre Paulsen og resten av spillerne i ØIF Arendal, opplyser Rasch Johnsen.
Det faglige innholdet sys sammen og ledes av ØIF Arendal-trener Luka Panza. Før kroaten ble hentet til ØIF Arendal hadde han ansvaret for talentutviklingsarbeidet i storklubben Zagreb i hjemlandet.
– Hver av deltakerne får individuell oppfølging underveis og gåde råd til hva de kan arbeide videre med i eget treningsarbeid, sier Luka Panza.

ØIF Arendal-spillerne er instruktører på tematreningene etter nyttår. Her er ØIF Arendals erfarne, danske forsvarsgeneral Frederik Børm i aksjon mot meritterte franskmenn i høst. Til venstre prøver EM-mester, OL-mester og verdensmester William Accambray å stoppe Børm.

Tematrening.no
Tematreningene ble avholdt med stor suksess i 2019 og den siste planlagte tematreningen skulle ha vært avholdt i mars 2020. Da stoppet pandemien treningene grunnet smittevernsrestriksjoner. Rasch Johnsen opplyser at det har vært stor pågang fra tidligere deltakere og andre nysgjerrige håndballspillere om når tilbudet starter opp igjen.
– All påmelding og nødvending informasjon skjer på www.tematrening.no, sier Rasch Johnsen videre som også opplyser om at tematreningene er et svar på alle henvendelsene klubben får av klubber, trenere og spillere i regionen.
– Vi håper tilbudet igjen faller i smak og blir tatt godt imot. Etter tematreningene i 2019 var det ikke bare fornøyde spillere, men også fornøyde ØIF Arendal-spillere, forteller prosjektleder Marianne Rasch Johnsen.

Pris og påmelding
Man kan velge å delta på én, to eller alle tematreningene som er satt opp i januar og mars:

*Én tematrening: kr 490,- som inkluderer t-skjorte og familiebillett til neste hjemmekamp
*To tematreninger: 980,- som inkluderer t-skjorte og familiebillett til neste hjemmekamp samt sesongkort for resten av kampene i sesongen 2021/2022
*Tre tematreninger: 1190,- som inkluderer t-skjorte, ball, familiebillett til neste hjemmekamp samt sesongkort for resten av kampene i sesongen 2021/2022

Påmeldingsfrist er 20. desember 2021. Påmelding og oppdatert informasjon finner du på www.tematrening.no.


ØIF Arendal gleder seg til å bli kjent med deg!