Tematrening: – For et fantastisk folkhav! – ØIF Arendal

Tematrening: – For et fantastisk folkhav!

ØIF Arendal hadde invitert til tematrening og samtlige profiler var tilstede som instruktører. Det satt de mange håndballspillerne stor pris på. Stemningen var på topp og på søndag blir deltakerne å se på kamp også!

Tematreningen i dag og tematreningen 13. desember er utsolgt. Over 200 glade unger møtte opp i Sparebanken Sør Amfi for å få inspirasjon av ØIF Arendals profiler. Og makan til god stemning og energifulle håndballrekrutter skal man lete lenge til.

Luka Panza hadde laget et sportslig opplegg for kast og mottak, finter, skudd og målvakter. Han hadde også fått med seg fysisk trener Hans Olav Uldal som kjørte skadeforebyggende øvelser.

Per Carsten, klubbens arrangementsjef, lovte også at alle deltakerne som tar på seg den røde t-skjorten skal få være endel av åpningsshowet til søndagens kamp. Så det er mange grunn til å komme å heie på ØIF Arendal mot Fold St. Hallvard kl. 19.00!