Mellom 10-14 og vil bli god i håndball? Da må du lese dette … – ØIF Arendal
Det løsnet skikkelig for Martin under gårsdagens kamp

Mellom 10-14 og vil bli god i håndball? Da må du lese dette …

8. november og 13. desember skjer det mye spennende i regi av ØIF Arendal.

Målgruppen er unge spille i alderen 10-14 år.
De to nevnte dagene starter nemlig ØIF Arendal med tematrening for den aktuelle målgruppen. Spillerutvikler Luka Panza er den i ØIF som er ansvarlig for prosjektet.

Alle eliteseriespillerne til ØIF er involvert i prosjektet og skal være med som instruktører.
Hver av de to øktene skal det være fem ulike tema, i tillegg til målvakter, som en skal gjennom. Hver av temaene varer i en halv time.
– Vi kommer til å gi deltakerne individuell oppfølging i hvert tema, gjennom enkle øvelser. Målet er at de skal lære seg noe nytt i hvert av temaene, sier Luka Panza.

Luka Panza er ansvarlig for tematreningene.

Nettopp det å gi individuell oppfølging er en sentral del av tematreningen.
– Hver av deltakerne skal få individuell evaluering underveis. Samtidig vil vi lage en liten evaluering som deltakerne kan ta med seg til klubbene de spiller i, og vi håper også noen av dem kan lære videre det de lærer under tematreningene til lagkameratene, slik at de kanskje kan inspirere andre til å være med på det neste gang vi kjører prosjektet, forklarer Luka.

Luka mener dette er et spillerutviklingstiltak som vil favne hele regionen. Med å bruke ØIF-spillerne i spillerutviklingstiltak, mener Panza det er en fin måte å vise at ØIF bryr seg om utviklingen i håndballen lokalt.
– Samtidig får også ØIF se hva som rører på seg i andre klubber, men vi håper også det kan være med på å inspirere spillerne til å trene litt ekstra, forklarer ØIFs spillerutvikler.

Han håper ikke bare spillere fra regionen kommer.
– Jeg håper også at det kan komme noen trenere fra de ulike klubbene også. Vi setter veldig pris på å komme i dialog med dem for å se om vi kan gjøre noe som kan hjelpe dem i hverdagen, opplyser Luka Panza.