Olaf: – Vi «pusher» hverandre på hver trening! – ØIF Arendal

Olaf: – Vi «pusher» hverandre på hver trening!

Olaf Richter Hoffstad gleder seg til kamp mot Fold St. Hallvard på søndag. Og han gleder seg over at Andrè Lindboe er tilbake i full trening. – Vi «pusher» hverandre hele tiden.

Førstkommende søndag kommer Fold St. Hallvard til Sparebanken Sør Amfi. En motstander som virkelig har spilt seg opp i de siste kampene, selv om det så langt bare har endt med en solid seier mot Haslum.

– De har begynt å få sving på ting. Etter en innledning på sesongen med både dårlige resultater og dårlig spill, har Fold St. Hallvard vist muskler i de siste kampene. Og de har klart å slå Haslum, noe ikke vi klarte i sesongpremieren, minner han oss på.

– Det er veldig viktig at vi ikke engang er inne på tanke om å undervurdere dem. Da kan det komme til å bli «stygt» på søndag. Vi har allerede startet de taktiske forberedelsene og hadde første møte i dag torsdag hvor vi har tatt for oss spillet deres.

ØIF Arendal møtte også Fold St. Hallvard til oppkjøringskamp i Froland før sesongen. Det ble en solid hjemmeseier.

– Vi skal være veldig forsiktig med å legge noe som helst i den kampen. For det første hadde Fold mange spillere ute med skader i den kampen. Dessuten hadde vi med spillere som i dag er på vår skadeliste. Og så var det en oppkjøringskamp. Lagene er i forskjellig rytme inn mot sesongstart. Og slikt kommer forskjellig ut i slike kamper.

Olaf har fått med seg at flere topplag har tapt kamper i det siste. Og synes at det gavner ØIF Arendal.

– Vi ser at det ikke er så store forskjellen mellom topp og bunn. Og det at flere nå taper kamper er veldig gunstig for oss, tatt i betraktning den åpningen som vi hadde på årets seriespill. Skal man kjempe i toppen, må vi unngå å gå på flere tap mot motstandere vi mener at vi skal være bedre enn.

Søndag kl. 19.00 møter ØIF Arendal Fold St. Hallvard til eliteseriekamp i Sparebanken Sør Amfi.