Gladnyhet: – Jeg er 100% klar! – ØIF Arendal

Gladnyhet: – Jeg er 100% klar!

Fantastiske «skadenyheter». ØIF Arendals kaptein og æresmedlem, Eirik Heia Pederesen er klar til søndagens kamp mot Fold St. Hallvard. – Jeg er testet og «fit for fight».

Det er en lyskestrekk som har holdt kapteinen utenfor spill og trening en periode. Men skal vi tro Eirik har det vært gøy å se kampene fra sidelinjen også.

– Når gutta har levert så god håndball som de har gjort, har det vært gøy å sitte på sykkelen å følge med. Spesielt har det imponert meg at selv når vi roterer på laget, så har vi økt ledelsen mot godt kvalifisert motstand.

Lyskestrekken fikk Eirik Heia Pedersen på en trening. Og konkurransemenneske som han er, ville han prøve seg på en retur til håndballspill litt for tidlig.

– Det gikk en ukes tid etter at jeg kjente på den første gang. Jeg følte at jeg var klar og at ting var i orden. Men det var det altså ikke. Det satt meg tilbake et par uker til.

Men nå føler klubbens første æresmedlem (sammen med Sondre Paulsen og leder Erik Smedsrud) at ting virkelig er i orden.

– Jeg har vært igjennom tester og i dag hadde jeg en trening med fullt «trykk». Så nå er jeg 100% restituert og klar for søndagens kamp mot Fold St. Hallvard.