Tematreningene er utsolgt – ingen flere ledige plasser! – ØIF Arendal

Tematreningene er utsolgt – ingen flere ledige plasser!

ØIF Arendals tematreninger er populære. Over 200 barn og unge kommer til Sparebanken Sør Amfi for å få inspirasjon av klubbens håndballprofiler førstkommende fredag. Både denne dagen og fredagen den 13. desember er helt utsolgt.

– Det har vært helt fantastisk interesse. Og det er vi superglade for. Nå er vi bare lei oss for at det er noen vi må skuffe, forklarer ØIF Arendal-trener Marinko Kurtović.

I kveld var han nødt til å stenge påmeldingene. Det har strømmet inn de siste dagene og nå er kapasiteten sprengt.

– Alle som har registrert seg og som nå har betalt får plass. Og alle har fått både SMS og E-post av oss med informasjon. Kun de siste påmeldingene i dag venter på informasjon nå. Den kommer i løpet av morgendagen.

Men har du ikke kjøpt billett/plass så er det altså for sent nå.

– Vi har imidlertid en god nyhet. Det kommer to tematreninger over nyttår. En i januar og en i mars. De blir lagt ut for salg førstkommende mandag. Så da er det en mulighet for dem som ikke fikk anledning nå, forklarer han.